Very Low Calorie Diet

Hej alla Slanka vänner!

Jag har nu avslutat min sista vecka på Slanka Maxi. Denna vecka har jag nått den absolut lägsta vikt jag haft som vuxen. Nu visar vågen -40 kg sedan uppstarten i januari.

Jag kan inte förstå – jag är så lycklig! Jag har numera S eller M i tröjor och M i byxor, jag har  gått från storlek XXL till detta!

Är så himla glad och tacksam, stolt och nöjd. Jag vet att jag inte är smal, jag har fortfarande en del kvar att tappa men det får ta sin tid. Idag har jag har ett midjemått på 72 cm och jag är hälsosammare än vad jag varit på länge.

Viktminskningen har medfört så många vinster

Idag är jag rörligare, snabbare, vigare, piggare och gladare än på mycket länge. Jag trivs med mig själv och är stolt över mig själv. Jag är galet tacksam för alla som stöttat och pushat. Mina nära och kära och hela Slanka-familjen.

Nu börjar dock den långa resan, den svåra resan och det är att hitta en bra balans med träning och kost och ha en långsiktig bibehållning av viktminskningen.

Jag börjar denna vecka med Slanka Kombi och kommer göra en längre upptrappning och försöka vara snäll mot magen. Jag kommer påbörja Slanka Kombi med magert protein en period innan jag inför grönsaker. Jag hoppas att fortsätta tappa lite till i vikt, dock är det viktigaste att bli viktstabil.

Jag är galet taggad att påbörja Slanka Kombi. Det känns både läskigt och skönt att börja äta igen. Så nu kickar vi in nästa växel på den här resan 🤩

Nu kör vi mot sommarformen!

Stor kram till er alla  //Helena

Slanka Maxi

<-- 314438 -->