Några kilos viktnedgång har stor effekt på din hälsa - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

En mindre viktnedgång är av stor betydelse för din hälsa

Övervikt är en av våra största folksjukdomar och drabbar allt fler. Övervikt innebär ökad risk för att drabbas av diabetes, högt blodtryck och förhöjt kolesterol.

Den goda nyheten är att genom att bara går ner lite i vikt uppnår du stora hälsofördelar. I en stor studie där man samlat data från 500 000 överviktiga som blev vägda med 4 års mellanrum såg man att 60 000 av deltagarna hade en genomsnittlig viktminskning på 13% . Deltagare som minskat i vikt fick en markant förbättring av sin hälsa.

De som hade gått ner i vikt minskade risken att drabbas av diabetes typ 2 med 50%, risken för för högt blodtryck, förhöjt kolesterol och sömnaden minskade.

Slutsats:
Även en liten viktminskning kan ha god effekt för din hälsa – trots att du inte är ända i mål. Se därför varje minskat kilo som en stor hälsovinst och den bästa presenten du kan ge till dig själv. Glädjande är att detta gäller även för dig som också efter viktnedgången är svårt överviktig (BMI över 30).

Källa: ECOICO

Prova Slanka metoden och gå ned i vikt – enkelt och säkert

Ibland vet man dock inte hur man ska gå tillväga för att lyckas gå ner sina extrakilon.
Tips! Använd Slankas smarta måltidsersättningar som verktyg där du själv styr själv takten på viktminskningen. Principen är enkel, ju fler måltider du byter ut mot Slanka VLCD, desto snabbare går du ner i vikt.

3 Slanka/dag ger dig 100% näring av RDI (rekommenderat dagligt intag) men endast ca 520 kcal. Ett tryggt, enkelt och smidigt sätt att gå ned i vikt. En Slanka portion innehåller 170 kcal, finns som shakes, soppor, puddingar och Havremål.

Vill du också gå ner i vikt med Slanka, handla här.

diabetes, Folksjukdomar, övervikt

<-- 314315 -->