Viktresan på Slanka Kombi fortsätter nedåt - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

 

-41,4 kg med Slanka Kombi

Vecka 2 på Slanka Kombi

Hej alla Slanka vänner,
Då var andra veckan avslutad på Slanka Kombi.
Jag har nu börjat hitta rutinerna på Kombi vilket känns skönt. Jag har fortsatt med 3 slanka måltider per dag och lagt till en måltid bestående av salladsgrönsaker med 100 gram kyckling eller kalkon till. Om jag varit sugen har jag ätit gurka eller lite tomat. Jag har även gjort en dressing på fettfri turkisk yoghurt, dijonsenap som tillbehör till salladen.

Helgen bjöd på restaurangbesök

I helgen har jag ätit ute på restaurang och vid de tillfällena valt magert protein och mycket grönsaker. Det har även blivit lite extra gott men det är faktiskt okej om man hittar en balans. Jag kommer fortsätta med Slanka Kombi när helgen är över.

Fortsätter att regelbundet byta ut måltider mot Slanka

I framtiden när vet jag att det blir mer mat  en dag eller helg kommer jag byta ut några måltider mot Slanka både innan och efter för att balansera upp.

Även denna veckan har bestått av ett par gympass men mest promenader. På fredag-söndag har jag snittat 30000 steg per dag då vi varit i väg och mest strosat runt.

Den här veckan visar vågen – 41.4 kg så än går vikten neråt.

Stor kram till er alla //Helena

Tropical-shake-variation

slanka kombi

<-- 314732 -->