Mina tre bästa midsommartips! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Helenas-bästa-midsommartips

“För mig är midsommar inte en utmaning. Jag har bestämt mig! Jag vet vad jag vill och hälsovinsterna och känslan av att trivas med sig själv är så mycket mer värda än de där godsakerna. Jag håller fokus på min målbild. Här är mina tre bästa midsommartips”

 

Planera i förväg!

Byt ut några mål vanlig mat mot Slanka-måltider några dagar innan och/eller några dagar efter midsommar.

 

Välj dina kalorier!

Genom att byta ut vissa saker till lättare alternativ kan man hålla nere intaget men ändå njuta av god mat. Du kan t ex byta ut feta såser mot fettfri grekisk/turkisk yoghurt och blanda i t ex gräslök som ett magrare alternativ. Soltorkade tomater (som inte legat i olja), vitlök och riven gurka är en superhit till grillat. Själv “äter” jag hellre mina kalorier och väljer att utesluta alkoholen och dricka Light/zero dricka. Jag kör med en del av min Slanka Vanilj till jordgubbarna i stället för grädden. Supergott och bra innehåll!

 

Se till att få upp pulsen

Passa på att ta en extra lång promenad eller göra någon annan uteaktivitet, t ex cykla eller dansa. Välj något som gör dig glad och får upp pulsen lite,  antingen tillsammans med familj/vänner eller lite ensamtid för lugn och ro. Passa på att sova en timme längre och njut av sommaren. Sömnbrist och stress påverkar din vikt negativt.

 

Ha en underbar midsommar!
Helena G

#viktminskning, Slanka Måltidsersättningar

<-- 315293 -->