Kommit igång med joggträning - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Helena fortsätter viktresan på Slanka Kombi

 

Hej Slanka-vänner!

Här är mitt nuläge: totalt är det 22:a veckan på Slanka-resan och min 4:e vecka på viktprogrammet Slanka Kombi. Jag planerar att fortsätta med 3 Slanka måltider i kombination med ett mål mat på ca 500 kcal. I veckan har vågen har stått stilla men jag litar på processen och ser till helheten ☺️. Det är en så härlig känsla att vara över -40 kg lättare sedan starten.

Kommit igång med jogging

I veckan har det blivit 2 gympass och glädjande nog är jag har försökt komma igång att jogga! Det är inga jättesträckor det handlar om men för mig som inte orkat springa mer än 100 meter är det fantastiskt att kunna ge mig ut i motionsspåret.
Ännu klarar jag inte av springa hela slingan men sträckorna blir längre och längre mellan perioderna då jag går. Det har blivit hela 5 kvällar med jogg/gång och det känns rejält i hela kroppen – men bara känslan att kunna är helt fantastisk!

Strandhäng och gamla hjärnspöken

I helgen har det blivit en hel del MC-åkande, lite hundträning och strandhäng. Även om jag har många hjärnspöken kvar kring att vara på stranden så är jag betydligt bekvämare att vara där nu än vad jag var förra sommaren – och det är tack vara Slanka.

Nu kör vi mot vecka 23 på Slanka-resan och hoppas vågen visar nya resultat nästa vecka ☺️

Stor kram till er alla //Helena

<-- 315125 -->