Stå emot sötsug med 3 minuters regeln - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Samla-sommarminnnen

Viktnedgång sker ofta stegvis och i etapper, men vila lugnt och tryggt i att du kommer få resultat och gå i mål med Slankas effektiva och goda måltidsersättningar.

När hungerkänslor eller ”sug” efter sötsaker och onyttig mat kommer, ta till 3-minuters regeln nästa gång. Sug sitter oftast i 3 minuter och det står vi väl ut! 🙂 Ju fler gånger vi upprepar det här nya beteendet, desto lättare blir det.

Gör såhär:

1) Identifiera grubblande och sug med 3-minutersregeln och gratulera dig själv för att du lagt märke till ditt sug.

2) Bryt av med en aktivitet.
Ta en dusch, ring ett samtal, lös korsord, träna, lyssna på musik, läs en bok, se en film, gör en liten utflykt, ägna dig åt fritidsintressen, handarbete, skönhet, städa, förberedelse t ex stryk morgondagens kläder eller ägna dig år trädgårdsarbete. Välj en lustbetonad aktivitet som du tycker känns meningsfull.

3) Fokusera. Minns varför du vill gå ned i vikt och känn in alla fördelar en vitnedgång innebär för dig. Ta fram en anteckningsbok  och skrivit in ditt slutmål, delmål samt lista alla fördelar som en viktreduktion skulle ge dig.
Mer ork och energi, mindre värk i muskler och leder, bättre sömn, bättre hälsovärden, psykiskt och fysiskt mående?

Lista gärna en egen aktivitetslista som du betar av nästa gång suget sätter till.

 

mental träning, viktnedgång

<-- 317424 -->