Grönt är skönt - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Ny månad och -5,5 kg sedan starten med Slanka 800

Snart kliver vi in i februari, och glädjande nog är måttbandet verkligen min bästa vän. Centimeter för centimeter krymper kroppen i omkrets. Och viktmässigt. Sedan invägning 10 januari visar vågen idag minus -5,5 kilo. Det går bra nu!

Prova min goda gröna macka

Plötsligt poppar en “gammal vän” upp i minnet. Min gröna macka. Det ska erkännas, mackor är min stötesten. Jag älskar mackor med pålägg i alla former. Jobba mycket, tight schema och en macka i flygande fläng. Men det var förr.
Idag kan det också bli mycket jobb dagtid, men numera värdesätter jag kosten på ett helt annat sätt. Jag vill och längtar helt enkelt efter något annat.

Den gröna mackan kan göras hur stor eller hur liten du vill. Ett ihoprullat salladsblad är en variant, eller värsta mackan med kalkon, tomat, lök, ruccola och gurka som på bilden. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Nyttigt rockar!

Önskar dig en härlig vecka med 800 fräscha kalorier att äta upp – varje dag. Jag har laddat med grönt!

Som energikick och kalori-nötare har jag planerat in 5 träningspass denna vecka. 2 st zumba fitness-, 1 crossfit- och 2 pass stavgång – modell längre. Välkommen februari!

Prova Marias gröna mackor på Slanka 800

 

Grön macka, Marias gröna macka, Marias viktresa med Slanka 800, Slanka 800, träning

<-- 324603 -->