Stjärnträning i snöstorm - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Veckorna på viktprogrammet Slanka 800 fortsätter

Läser blogginlägget inför vecka 1, vilket känns oerhört långt borta. Där står ”Blir spännande framöver. Mentalt har jag siktet inställt på känslan till påsk.” En viktig påminnelse när det kändes lite småsegt idag. Annars i veckan har det varit superpepp med en riktig kick i snöstormens träning onsdagkväll. Med 30 minuter kvar kom snöflingor stora som gråsparvar och vi bara fortsatte att ge järnet. Det är så härligt att träna med ett riktigt stjärngäng som ger allt. Vi svingade rep, hoppade rep, kastade slamball 10 kilo, plågade magen och alla andra muskler.

Uppladdningen bestod av en stor kopp Slanka Choklad – varm! Kompletterade med lite blomkålsris, hackade tomater och lite kokt kyckling. Jag måste säga att jag är imponerad av min kropp och den glädje jag känner när jag äter rätt, och håller igång fysiskt. Jag blir glad inifrån och ut.

Blivit expert på att räkna kalorier

Ser fram mot en match med måttbandet i veckan. Det blir spännande. På fredag är det After Work med mina gamla kollegor. Det blir såklart en utmaning, men eftersom jag har blivit ett matematiskt geni när det gäller kaloriberäkning (läs jag har en bra app) så ska jag nog fixa det inom 800 kalorier. Ha en fin vecka! Kör på! Håll din plan!

Hälsa, Marias viktresa med Slanka 800, Slanka 800, Stärnträning i snöfall

<-- 325246 -->