Hjärtlig glädje - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

En härlig vecka på många sätt ska summeras. En medveten matvecka till handlingarna. Träningen på topp. Jag har hållit koll på mitt kaloriintag och någon dag har det varit strax över 800, men det har känts okej. Vikten är Ä N T L I G E N minus 1 kg på en vecka. Totalt -6,5 kg sedan 10 januari. Så roligt när alla förändringar samspelar. Men det är känslan i kroppen som är bäst. Minus 6 cm i midjan, – 7 cm runt stuss och -4 cm runt lår. Alla minus är guld!

Har lärt mig många nya saker också. Nu vet jag att en tomat är 17 kalorier, ungefär. Och jag har börjat uppskatta en hackad tomat i grönsakssoppan, gärna med några skivor rå lök. Jag gillar att mixtra och testa olika smaker. Söndag kväll när familjen bara längtade efter pizza åkte jag till min yogaklass. Taktiskt rätt, eller hur!?

Måndag, och alla hjärtans dag. I dag ska jag fira mig med en rejäl blombukett. Bra jobbat Maria!

Maria firar viktraset med en blomsterbukett

 

livsstil, Slanka 800, Slanka Challenge 800, vlcd

<-- 325052 -->