Stapla ved är en utmärkt träningsform - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Vedstapling är bra träning

Hej på er!

Här kommer en färsk rapport efter förra veckans träningsutmaningar. Det gick faktiskt rätt så bra för min del. Det var bara en dag med snöstorm som fick mig att stanna inne. Veckans övriga 6 dagar har bjudit på allehanda fysiska aktiviteter. Såhär såg min träningsvecka ut:

Måndag: Cykel 9 km
Tisdag: Zumba Fitness 60 minuter
Onsdag: Crossfit Cirkelträning ute 60 min
Torsdag: Promenad 40 min
Fredag: En tekopp inne – snöstorm ute!
Lördag: Snöskottning i utegymet 1 timme
Söndag: Ved i utegymet. Bar, staplade och träning på köpet.

Nu väntar en vecka med nya träningsutmaningar och god hälsosam mat. Sista veckan har jag inte märkt något resultat på måttbandet men ett stadigt minus på vågen. Totalt visar vågen på-8,5 sedan kg sedan start.
Hur ser din kommande vecka ut? Må gott i vårsolen och glöm inte att njuta. 🙂

Slanka Challenge 800

<-- 326082 -->