Vårfeeling och snöfria vägar - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Cykeltur med Slanka

Äntligen! 

Årets första mil på snöfria vägar. Härligt att ta fram cykeln igen. Min app säger att jag är betydligt snabbare än hösten 2021, en oväntad liten seger. För trots snö och vinterväder har jag hållit igång med uteträningen även om jag inte cyklat. Isiga vintervägar är inget för mig.  

Apropå träning tänker jag rörelse i första hand. Och en chans att balansera kalorikontot. 

Kalorier in och kalorier ut i form av förbrukad energi. Att ladda batterierna med Slanka 800 ger min bra val för ork och energi. Söndagens cykeltur förbrukade enligt appen 275 kalorier. Vet inte hur exakt det är, men att chilla i soffan på kvällen med mycket på minuskontot är ändå rätt nice. 

Hänger du på utmaningen?

Tänker passa på att utmana dig också. Jag vet inte om du hört talas om att om du bara får upp pulsen minst 30 minuter varje dag så ger det dig stora hälsofördelar. Mitt rekord att hålla igång rörsele varje dag är 28 dagar, sedan blev det för vinterkallt, och jag styrde om till annan träning i stället.

Så – vad säger du? Är du med på en utmaning i rörelse?

Detta gäller: Valfri träning eller rörelse då du får upp pulsen under 30 minuter, eller att springa/lufsa ca 1,5 km eller mer varje dag. Det tar faktiskt inte så lång tid. Men känslan stannar kvar länge. Vi håller igång utmaningen från till i påsk. Posta gärna din utmaning (bild/foto) här i gruppen så peppar vi varandra! 

Såhär ser min veckoplan ut: 

Måndag: Runstreak 2 km
Tisdag: Zumba Fitness 60 min
Onsdag: Crossfit-pass ute 60 min
Torsdag: Lunchprom 30 min och   Qi Gong 90 minuter
Fredag: Cykeltur 45 min
Lördag:  Zumba Fitness 60 min
Söndag: Stavgång 1,5 tim

// Hoppas du hänger på!

Kram Maria

Hälsa, Slanka, Slanka Challenge 800, Slanka Träning, träning

<-- 325905 -->