Måttbandet bästa gåvan - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Ett måttband gör inte mycket väsen av sig, men vilken gåva det är under viktresan. Sedan starten den 10 januari har följande hänt i det tysta. Centimeter för centimeter har något förändrats. Att vikten är -8 kilo är wow såklart, men fasen också, måtten ger sådan glädje. I just löööve mitt måttband.

Veckans resultat i siffror

Stuss visar på -11 cm
Midja – minus 8 cm
Bröstkorg under byst – 10 cm
Lår  -3 cm

Skönt att få känslan bekräftad. Det enda negativa med det här beskedet är att jag känner mig för nöjd och tappar skärpan.
”Kom igen nu Maria. Håll i några veckor till!” Så nu var det sagt. Jag kör vidare.

Härliga uteluncher 

I helgens vackra väder var det svårt att gå in, och det blev god mat ute vid elden. Mycket grönt färdighackat i burkar, lätt att ta med. Sedan blev det en lång tur med stavarna i kvällningen. Det man inte hinner på dagen får man göra i månskenet. Ha en fin vecka!

<-- 325835 -->