Vågen visar fortfarande på minus, trots en mindre utsvävning - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Nyttig mat utomhus med Slanka

Veckan som passerat 

Denna vecka har vågen visat – 0,4 kg vilket ändå är ett hyggligt resultat med tanke på mina utsvävningar.
Ja, jag erkänner. Det gick inte helt enligt plan att vara på After Work med gamla kollegor, men inte helt fel heller. Vatten och god mat blev mina festligheter. Så här i efterhand förstår jag inte varför jag inte bad om en sallad. Det hade såklart gått att fixa. Så här blev det denna gång.

Snabbt upp i sadeln igen

Efter en bra start på fredagen med Vaniljshake kryddad med kanel till frukost och en god Kycklingsoppa till lunch blev det stenugnsbakad pizza till middag. Men, till mitt försvar kan jag säga att jag åt fyllningen i mitten, rejält med ruccola och nästan inget bröd.

Jag har nu lagt det till handlingen och gått vidare. Kan tillägga att lördagen och söndagen innehöll lååånga promenader med mina favoriter – stavarna.

Söndagsmiddag på murikkan och forsatta medvetna matval

Söndagen bjöd på middag över öppen eld. Grönsaker stekta på murikka är härligaste och soligaste nöjet under vårvintern. Bjuder dig gärna om du har vägarna förbi.

Mitt mål för kommande vecka är -1,0 kg. Antar du utmaningen? Vi hörs!

 

<-- 325513 -->