Energin är den största hälsovinsten - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet
Slanka Måltidsbit vid elden

En plats vid solen
När solen skiner hamnar jag lätt vid en av mina favoritplatser. Vid elden med en god bok. När alla andra laddar in fika, grillkorv och dricka, bryter jag någon centimeter av en Slanka Måltidsbar till min tekopp. En liten smakbit är egentligen allt jag behöver. Då är jag nöjd.
Och det är så roligt att se hur jag fungerar. När suget sätter in, för det gör det såklart, om jag då dricker vatten brukar det försvinna för att sedan komma tillbaka efter en stund. Om jag pressar i färsk citron i vattnet och dricker det ljummet, då blir min kropp betydligt gladare och nöjdare. Faktum är att med viktprogrammet Slanka 800 och dagliga soppor mår jag så otroligt bra. Det är när jag dricker för lite, *viskar* eller slarvar in onödiga saker i min kost, som suget kommer.
Äter jag efter min plan mår jag som allra bäst. Den största hälsovinsten för mig är att ha energi och att känna känslan när det bara spritter i kroppen och jag bara måste ut.

Tankar och upplägget efter Slanka Challenge 800
Nu närmar sig sista veckan med stormsteg. Mitt första delmål uppnår jag söndag den 10 april. Jag siktade på att uppnå -10 kg och banne mig om jag inte tar det!  Hurra! Grattis till mig. Jag har redan bestämt att jag för egen del fortsätter jag till till 31/5. Sen blir det en förhoppningsvis en givande vår och sommar med uteträning och rörelse med minst 30 min varje dag. Jag fortsätter att checka av mitt kalorikonto. Plus in och minus ut i form av rörelse. Balansräkningen som ger resultat i det långa loppet.

Slanka Challenge 800

<-- 326120 -->