Så här enkelt får du sommarmotionen att bli av - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Sommarmotion

 

På sommaren är det lätt att latmasken får övertaget. Har du kommit igång och röra dig under året så är det dumt att halka ur din sunda vana. För dig som vill komma igång men har svårt att komma till skott är sommaren ett utmärkt tillfälle. Vi har mer tid än någonsin att skapa hälsosamma vanor. 

Så här enkelt får du sommarmotionen att bli av:

Morgonstund-har-guld

Morgonstund har guld i mund

Njuta av de härliga sommarmorgnarna då solen värmer så där lagom. Så enkelt att sticka iväg på en morgonpromenad i bara shorts och t-shirt. En promenad på fastande mage före frukost ökar fettförbränningen och ger ett stabilare blodsocker. Senare på dagen är det lätt hänt att annat kommer emellan som t ex bad, utflykter eller matlagning.

sommarmotion-sa-enkelt

Promenera eller cykla dit du ska

På semestern har man ofta mer tid än vanligt och sällan exakta tider att passa. Ett bra sätt att få in mer rörelse är att promenera eller cykla dit du ska istället för att ta bilen. Det tar troligen lite längre tid men du får motion, frisk luft och sol på köpet. Låt familjen eller vännerna ta med strandkorgen och annat du behöver på stranden. Ta själv en en rask promenad eller joggingtur till stranden. Var gärna badklädd under träningsplaggen så kan du hoppa direkt i vattnet när du är framme! Vilken härligt svalkande belöning efter promenaden!

Lek och ha kul

Lek och ha kul 

Hoppa studsmatta, spela fotboll, badminton, minigolf, tipspromenader, ridning, flyga drake, klättra, hinderbana etc. Det finns massor av sätt att röra sig och samtidigt ha kul.

Roddtur

Roddtur eller cykelutflykt

Det finns massor att upptäcka i närområdet. Ofta blir man väldigt förvånad över hur lite man känner till. Packa cykelkorgen med en vattenflaska och din Slanka och ge dig ut på upptäcksfärd och hitta natursköna vyer, mysiga byar, lanthandlar, EKO-butiker, badplatser osv. Ett annat trevligt sätt att upptäcka närmiljön är att att hyra kanot eller roddbåt.

forena-nytta-med-noje

Förena nytta med nöje

Om du har en trädgård eller befinner dig i en sommarstuga på landet så kan du få motion som du förenar med nytta. Trädgårdssysslor där du får jobba med kroppen och som även kan vara pulshöjande är att gräva, klippa gräset, rensa ogräs, grenar, skräp och stenläggning etc. Att fixa med huset – måla, slipa, lägga tak etc är ett annat sätt att få in mer rörelse.

 

Ha en fantastisk sommar!

Slanka Måltidsersättningar, träning

<-- 315362 -->