Jyotis viktresa - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet
Jyotis-viktresa
Nu när jag tagit mina före-bilder och tvingats se sanningen i vitögat, känner jag mig mer taggad än någonsin att starta min viktresa och sedan stanna där.

 

Vill våga se mig själv i spegeln igen

Mitt namn är Jyoti och jag har nyligen fyllt 40 år. Jag är ensamstående med två barn. Jag har ett stillasittande arbete på kontor där det krävs ganska god energi och ett bra fokus för att orka med, jag har tidigare älskat att vara aktiv och det har gett mig min energi.


Tappade energi och slutade fokusera på en bra kost

De senaste åren har jag tappat lusten att träna, vilket jag gjorde regelbundet innan dess. Det gjorde att jag tappade energi och slutade så småningom att fokusera på en bra kost också. Det har gjort att vikten har smugit sig på mig och just nu tycker jag inte om mig själv särskilt mycket. Min energi är inte vad den har varit och mina kläder sitter inte särskilt bra längre, vissa av dem kommer jag inte i alls.


Vill vara en bra förebild för mina barn

Jag vill vara en bra förebild för mina barn både vad gäller kost och vad gäller träning. Jag vill inte att hur jag mår nu ska smitta av sig på mina barn. För min egen del vill jag få tillbaka min energi, bli en bättre mamma och slutligen vilja våga se mig själv i spegeln igen. Något jag undvikit en längre tid.


Sanningen i vitögat

Nu när jag var tvungen att ta mina före-bilder så var jag tvungen att verkligen se sanningen i vitögat och känner mig mer taggad än någonsin att starta denna resan igen och sedan stanna där. För en bättre mental hälsa och för mina barn.


Jag vill inte jaga det där perfekta . . . 

Min målbild är därför lite diffus. Jag vill inte jaga det där perfekta som jag försökte uppnå för sex år sedan, för jag var ändå inte nöjd trots att jag var i mitt livs form. Min målbild är istället att samtidigt som jag går ner i vikt, bli mer aktiv, få en bättre relation till kost igen och jobba med min inställning till mig själv. Vara nöjd med det jag uppnår och känna mig bekväm i min egen kropp.

NU KÖR VI!

Gå med i Slankas kostnadsfria slutna Facebook-grupp du med och få draghjälp från andra i liknande situation. Våra coacher inspirerar med tips och pepp.

Klicka här så kommer du till vår grupp!

<-- 328794 -->