Kläderna sitter redan bättre och vi känner oss piggare - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet
Uppdatering från Albert:

Sedan Slanka start den 9/1 har jag varit förkyld och under första veckan skadade jag även foten så det har varit fullt fokus på kosten då jag inte kunnat vara aktiv.

Ändå känner jag skillnad tröjor börjar bli lösa och mina nya skjortor har blivit stora. Slanka har verkligen underlättat för mig i vardagen när jag är på resande fot det är enkelt och smidigt att ta med och jag har inte varit sugen på att gå in och köpa något onyttigt på macken. När jag jobbar hemma har det varit lite tuffare suget har varit lite större och vanan att kika i skafferiet har dragit men jag har lyckats att stå emot genom att fokusera på kvällsmålet och dricka kaffe och mina 2 l vatten.

Är taggad på att ta mig an vecka 3 med Slanka Kombi och se vad det blir för resultat.

// Albert

Uppdatering från Helena:

Precis som Albert har jag varit förkyld sedan Slanka starten och är det fortfarande vilket är frustrerande men det är bara att gilla läget. Jag har sedan starten med Slanka Maxi tappat hela 17 cm i midjemått och knappen från jeansen skaver inte längre när jag sätter mig och jag känner mig redan mer rörlig i kroppen vilket är en underbar känsla,

Abbe säger även att han upplever mig mycket gladare, tror det kommer naturligt när man känner sig bättre i kroppen men även håller blodsockret på en jämnare nivå då jag tar mina shakes regelbundet och kring samma tider varje dag.

Jag ska till veckan leta fram några målplagg att prova längs vägen. Första veckan var jag lite hungrig hela tiden men det har försvunnit under andra veckan så jag ser framemot vecka tre med Slanka Maxi och förhoppningsvis fortsätta komma några steg närmare att komma i favoritplaggen.

<-- 333911 -->