Så varierar du din shake på MAXI - 7 knep - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet
Variera-din-shake
Att gå på MAXI behöver inte vara tråkigt. Det finns många smaker att variera mellan och med enkla medel kan du skapa ännu mer variation.

7 knep för mer variation på Slanka MAXI

1. Olika torra kryddor ger variation – kanel, kardemumma, ingefära, chilli, basilika eller mynta. Testa dig fram till din favorit.

2. Kör din shake med några iskuber i en elektrisk blender så blir den extra fluffig och skummig.

3. Blanda Havremålet som en shake med 2-2,5 dl vatten (gärna i blender). Drick den varm. Mättar bra och känns lent och gott i magen.

4. Vissa smaker som t ex Vanilj, Choklad och Mintchoklad är ljuvligt goda och mättar bättre att dricka varma.

Vanilj-kaffe-shake

5. En ljuvligt god och enkel mockadrink som du själv kan bestämma kaffestyrkan på. Blanda din kalla Vaniljshake med en kopp varmt kaffe. Kontrasten när varmt möter kallt är en smakupplevelse i sig. Prova även att tillsätta kardemumma eller kanel för ytterligare variation.

6. Kokosolja – 2 tsk/dag – går bra att tillsätta i din shake på MAXI. Ger lite extra mättnad. Ett tips är också att blanda kokosolja i ditt kaffe istället för mjölk. Värm i mikron och rör om ordentlig så oljan smälter.

7. Dela gärna upp dina shake på två måltider istället för en om du känner dig hungrig. Ett tips är att tillreda shaken med 5 dl varmt/kallt kaffe istället för vatten. Då blir det lättare att dela upp den större mängden shake på två måltider. Ett annat tips är att mixa 5 dl vatten med 2 tsk kaffepulver + shakepulvret. Choklad, Cappuccino, ApelsinChoklad, Mintchoklad och Vanilj är smaker du kan kombinera med kaffe

 

<-- 333741 -->