Leva och ha kul även under Slanka-resan - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Helena-kavaj

I veckan har jag varit i väg på konferens med jobbet där det var lunchbuffé, fika och godis samt en fredags AW som avrundade dagen med kvälls buffé och bubbel.

Jag valde att inte bryta min Slanka Maxi utan hade med mig mina shaker. Jag tänker att man måste se bortom maten och kunna umgås och vara i miljöer med mat och gotta utan att släppa på ramarna.

Att isolera mig under min Slankaperiod tror jag leder till att det byggs upp för mycket saker “man ska göra sen” och det blir svårare att bibehålla min viktnedgång.

Självklart kommer jag med äta tillsammans med min kollegor framöver men jag kan inte ta två bufféer, fika och godis under samma dag – men jag kan fortfarande vara social och umgås.

Gäller att leva och ha kul även under Slanka-resan😊

På konferensen kom jag i en av mina kavajer och kände mig bekväm vilket var skönt. Fick flera kommentarer att det nu verkligen syns.

Jag får ofta även frågan hur länge jag ska köra på Maxi. Jag kan inte ge ett svar på det utan jag lyssnar på kroppen och har en diskussion med min Slanka coach och utvärderar efter hand.
– Men så länge jag mår bra så kör jag på så nu kör jag en vecka till på maxi.

Kram Helena

<-- 334954 -->