Viktutmaningen 2020
Very Low Calorie Diet

För att hålla vikten byter jag ut vissa måltider mot Slankas måltidsersättningar och resten är vegetarisk kost.

Viktminskningen har gjort det lättare
Att gå ner i vikt har underlättat för mig en hel del. Viss värk är borta och träningen har blivit lättare. Under Viktutmaningen kom jag igång med löpträning. En bra morgon vaknar jag nu så tidigt som det bara går, redan vid 04.00, ger mig ut, springer 5 km och sedan tar jag en varm Slanka-shake efteråt, t. ex varm Cappuccino eller Vanilj med kanel eller kardemumma. 

Den tid man får för sig själv är så mycket värd. Alla andra sover och jag får vara pigg och ladda egna batterier.

Hitta vad som fungerar för en själv
Den gruppsammanhållning som Viktutmaningen inneburit och som vi haft digitalt med Jeanette som coach är den egentliga framgångsfaktorn. Det är för mig skillnaden. Jag tror att alla svårigheter och framgångar som vi i gruppen har delat med varandra har varit ovärderliga. Man måste hitta vad som fungerar för en själv men också för familjen.

Flexibelt med Slanka
Med Slanka har det varit flexibelt eftersom det finns flera olika viktprogram. Jag började med en period på Maxi och övergick sedan till Slanka Kombi – vilket fungerade utmärkt. Jag tappade två klädstorlekar, -10 kg på 12 veckor. Framöver är min plan att satsa på träning och ha motionen gemensamt med min familj. Att vi alltid kan ta till träning helt enkelt och ha det som en huvudsaklig fritidssyssla.

Och så till Slanka förstås. Testa det! Av alla liknande produkter är Slankas produkter de mest välsmakande. Havremål, varma soppor, pudding och shakes är så varierande att man inte tröttnar. En annan sak är att när man går på Slanka Maxi och kommer in i ketosen så omvärderar man sin kosthållning. 

Min livsstilsförändring fortsätter genom att jag har börjat träna regelbundet på ett gym (även om jag har ett litet hemmagym som jag också använder flitigt). Främsta anledningen är att jag vill ha en PT att träna med. Jag vill inte skada mig så jag behöver någon som hjälper mig på vägen.

För att hålla vikten byter jag regelbundet ut vissa måltider mot Slankas måltidsersättningar och resten är vegetarisk kost. 

Ha det gott där ute!

Kram Aida

Aidas favoriter

Vanilj shake

Jordgubb shake

Chokladpudding

<-- 301495 -->