Always Fitness - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Always Fitness

Always_info_1bTräning är ett viktigt element under en viktminskningsresa. Som kund/medlem hos Slanka-coach får du nu träna för 149 kr/mån (ord pris 199 kr/mån)

På Always Fitness är alla välkomna. Hos oss kan du nå dina mål oavsett vem du är eller hur mycket erfarenhet du har. Vi finns där för att stötta dig i din träning och din viktminskning. På våra anläggningar tränar du i en inspirerande, stressfri miljö med stor tillgänglighet av det senaste inom styrke- och konditionsmaskiner.

Vårt mål är att hjälpa dig uppnå en bättre livskvalitét och en hälsosam
vardag. Våra anläggningar är öppna dygnet runt, alla dagar och våra medlemmar kan använda sitt träningskort på alla orter utan extra kostnad. Våra träningskort gäller i 12 månader från det datum det hämtas ut. För varje ny medlem tillkommer en startavgift på 250 kronor som betalas i receptionen där även ett avtal skrivs.

Vi erbjuder även en separat tjejdel för våra kvinnliga medlemmar, utrustad med styrkemaskiner, konditionsavdelning och stretchinghörna. Det är endast tjejernas träningskort som fungerar för att komma in.

Detta ingår i våra träningskort:

Konditionsträning på de senaste maskinerna
– Styrketräning på friviksavdelningen
– Tillgång till stretchingredskap som mattor och pilatesbollar
– Träning dygnet runt
– Tillgång till samtliga Always Fitness anläggningar
– Gratis genomgång av träningsmaskiner
– Separat tjejdel erbjuds till kvinnliga medlemmar

För att utnyttja erbjudande måste ett mejl skickas till: margareta@alwaysfitness.se

I mejlet uppger du dina personuppgifter samt namnet på din Slanka-coach. Dessa uppgifter behövs för att kunna skapa ett träningskort för det förmånliga priset 149 kr/mån.

Läs mer om Always Fitness: www.alwaysfitness.se

<-- 3950 -->