Viktutmaningen 2020
Very Low Calorie Diet

Jag mår bättre och orkar mycket mer!

Slanka Deli Diet har underlättat för mig att snabbt komma i bättre form.

De nya snygga kläderna vill man ju kunna ha länge
Det positiva är att jag mår mycket bättre och orkar mycket mer, vilket har gjort mig till en gladare person. På något konstigt sätt trivs jag mycket bättre med mig själv. Nu kan jag till och med tycka att jag är snygg i kläder. Det hände sällan eller nästan aldrig förut. Det enda negativa är väl i så fall att klädkontot har blivit väldigt mycket dyrare. Men det är det värt. Tänk, nu kan jag gå in i vilken affär som helst och handla kläder, vilket är jätteroligt. Så nu gäller det att inte sabba midjemåttet! De nya snygga kläderna vill man ju kunna ha länge.

Visst har det funnits tuffa perioder under året då man inte riktigt orkat. Det kan räcka med att man blivit sjuk någon vecka. Ibland är det frestande att hitta på ursäkter för att t ex slippa träna. Någonstans inom mig har det trots motgångar alltid funnits en slags jäklar anamma: skärp dig Anette! Ta tag i problemet innan det blir större!

Planera veckan
Jag har upptäckt hur viktigt det är att planera veckan i förväg för att träningen ska bli av. Bestäm vilka dagar du ska träna i förväg och lägg fram kläderna kvällen innan. När resultaten börjar synas, så kommer också motivationen att öka. Att hitta en träningskompis är också bra för att få kontinuitet i tränandet.

Det jag har lärt mig under året är att man aldrig får slappna av och luta sig tillbaka och tro att man är färdig och att vikten stannar där den är. Det gäller hela tiden att vara på sin vakt och att få in en livsstilsförändring som blir till en vardagssyssla.

Nu ser jag fram emot ett nytt spännande år med lärdomen av de misstag jag gjort och de nya kunskaper jag fått om kost och motion. Genom att få in motion och Slanka i min vardag hoppas jag kunna ta några kilon till under nästa år.

Smart sätt att hålla vikten
För min del kommer jag fortsätta byta ut måltider mot Slanka flera gånger i veckan även när jag är nöjd med min vikt. Det är ett enkelt och smart sätt att hålla vikten! Slanka shakes är dessutom goda och tar bara några få minuter att blanda till. Man får en massa tid över till annat och slipper tänka på vad man ska laga för mat.

Kramar från Anette

Anettes favoriter

Chokladpudding

Jordgubb shake

MintChoklad shake

<-- 301433 -->