Slanka Balans - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Slanka BALANS

När du vill hålla vikten!  

Du väljer Slanka Balans när du är nöjd med din vikt och vill uppnå en balans mellan den energi du tar in och den du gör av med. Nu handlar det om att hålla din nya vikt på lång sikt.

Fredrik oroar sig inte längre för vikten!

Fredrik gick ner otroliga 15 kg på tre veckor med Slanka Maxi, “Nu är det mycket lättare att spela hockey igen. Idag äter jag så sund mat som möjligt och av bra kvalité – gärna proteiner och grönsaker.”
“Ibland blir det dock lite för mycket av det goda – men jag oroar mig inte längre. Det är så enkelt att balansera det totala intaget av kalorier. Jag byter ut 7-10 vanliga måltider mot Slanka veckorna som följer.”


Så här enkelt skapar du BALANS i din vardag:

Byt ut 7-10 vanliga måltider i veckan mot Slanka.

Slanka är ett utmärkt alternativ till onyttig snabbmat när du har ont om tid och är på språng. Dessutom bra både för plånboken och hälsan.

Välj gärna Slanka även som mellanmål och efter träningen!

 

Välj dina Slanka-måltider:

En året-runt-livsstil

Att behålla vikten kan jämföras med träning. Du måste underhålla din nya, vältränade kropp och fysik. Går du tillbaka till gamla (o)vanor och slutar träna, så försämras din kondition och muskelmassan minskar.

Med vikt fungerar det på liknande sätt. Att hålla formen efter en diet handlar om att ändra livsstil och skaffa nya sunda vanor. Det existerar inte några bantningsmetoder/dieter där du kan gå tillbaka till gamla (o)vanor och äta okontrollerat och ändå behålla vikten på sikt.


Kom ihåg att röra på dig!
Gör vardagsmotion till en vana (gå i trappor istället för att ta hissen, kliv av bussen/spårvagnen några hållplatser tidigare och promenera, cykla till affären, res dig och gå runt när du pratar i mobilen osv) 

Planera – aldrig dåligt samvete!
Helger och fester behöver inte känns som tuffa utmaningar. Grunda gärna med en Slanka innan festen – det hjälper dig att inte överäta. Planera ditt ätande i förväg – speciellt vid långhelger. Bestäm vilka måltider du ersätter med Slanka.


Kvalitet istället för kvantitet!
Tänka på att alltid välja det där “extra” med omsorg. Stoppa inte i dig saker slentrianmässigt. Tänk i nya, sunda banor. Mängden är många gånger avgörande. Prova att äta på mindre tallrik. Magen blir som bekant fortare mätt än ögat.

VÄLJ VIKTPROGRAM

SLANKA MAXI

Allt du behöver och inget mer.
Snabbt, enkelt och gott!

 

SLANKA KOMBI

Slanka shakes/soppor och
viktminskning i lugnare takt

 

SLANKA 5:2 & 800

Slanka som bas
i Mosleys dieter

SLANKA BALANS

Behåll din nya vikt med
Slanka Balans

 

<-- 14596 -->