Slankas Blogg
Klicka på rubriken för att läsa inlägget.

Tillsammans har vi gått ned -21,8 kg! Tack Slanka

Tillsammans har vi gått ned -21,8 kg! Tack Slanka

Christofer: Startvikt 100 kg
Slutvikt: 90,5
Viktnedgång: -9,5 kg

Jag måste ändå säga att det har varit kul att testa Slanka. Jag har ju testat andra typer av dieter men tyvärr har inget fungerat så bra.

Men wow Slanka Maxi fungerade ju fantastisk och att göra det tillsammana med Rasmus va väldigt bra och nyttigt för oss båda.

Och tack till Jeanette som peppat oss så mycket. 👏
Tillsammans har vi gått ned -12,3 kg + 9,5 kg vilket ger en sammanlagd viktnedgång för oss som par på -21,8 kg på 3 veckor! wow vilket resultat!

Den godaste Slanka Chokladpuddingen gör du såhär

Den godaste Slanka Chokladpuddingen gör du såhär

Ett jättebra och gott tips till er som äter Slankas Chokladpudding, lägg in den i kylen och låt den stå i ca 12 – 24 timmar med plast över.

Kan garantera att det är så gott. 😃

I morgon är det sista dagen och då är det dags för sista invägningen – det vill ni inte missa – hörs då!

Kramar till er alla.

/ Rasmus och Christofer

Morgonpromenader, mina bästa tips till dig

Morgonpromenader, mina bästa tips till dig

Godmorgon allesammans och hoppas ni mår bra?

Igår var jag, Rasmus, uppe i Stockholm och träffade vår viktcoach Jeanette. Vi spelade in några kortfilmer som ni kan få se bland annat här på Facebook, bloggen och i en så kallad vlogg-form.

Det var så givande och roligt.

Nu ska jag ge mig ut på en långpromenad innan jobbet och på tisdag den 24/4 är det sista invägningen här i bloggen. Jag fortsätter på Slanka Maxi fram till vårt bröllop i Juni.

Några bra tips när det gäller promenader vill jag dela med mig av till dig:

1) Det viktigaste är att ge sig ut utanför dörren och komma iväg. Ha som mål att öppna ytterdörren oftare än kylskåpsdörren.
2) Kolla upp väderleken innan du ger dig av och klä dig efter vädret. Om det ska börja regna. Ta med dig ett hopfällbart paraply och lägg det i en ryggsäck som du tar med dig. Så slipper du vända hem om ett regnmoln dyker upp. Inget ska hindra dig!
3) Pendla med armarna och gå inte för långsamt. Det är inte någon finpromenad vi är ute på och flanerar. Du ska bli rejält svettig! Öka takten och sträck på ryggen. Perfekt – där har du hållningen och nu kommer resultaten! Minst 30 minuter – gärna varje dag!

Äntligen börjar käkbenen synas igen

Äntligen börjar käkbenen synas igen

Idag är det onsdag och nu börjar Aprilmodellandet här på bloggen lida mot sitt slut – vi kör fram till på tisdag den 24/4.
Men det betyder bara att vi kommer köra ännu längre med Slanka Maxi, hela vägen till bröllopet faktiskt.
Hur går det för er?
Här är en bild på mig och jag själv tycker att jag börjar få tillbaka mina käkben.
Såå kul!
Ha en fantastisk dag så hörs vi i morgon.

/ Rasmus

Ta dig ur svackan snabbt och enkelt med hjälp av Slanka

Ta dig ur svackan snabbt och enkelt med hjälp av Slanka

Alla kan drabbas av en svacka och komma ur spår – det är inte det minsta kul!

Men det finns en bra lösning! Det gäller att inte grubbla, utan att sätta igång och handla för då känns det mycket bättre. När man ser snabba resultat, ja då mår man genast mycket bättre. Jag ska berätta min egen historia här nedan. När jag hamnade i en svacka och hur jag tog mig upp ur den med Slanka. 🙂

Jag brukar aldrig vara sjuk. Har inte varit så sjuk som jag var i vintras på 10-tals år. Men just vår/vintern 2018 drabbades jag själv av den hemska influensan!  I minst 6-8 veckor kände jag hur hela min fysik var kraftigt nedsatt och hur luftrören var angripna av något hemskt virus och inte fungerade.

Följden blev att jag inte kunde springa eller röra på mig. Från att vanligtvis brukar hålla ett träningsintervall mellan 50-70 km i veckan till 0 km och obefintlig  motion resulterade i att jag blev deppig  mitt i den mörkaste årstiden. Försökte ändå hålla humöret uppe.

2 månader utan löpning och noll motion resulterade i +5 kg  på vågen. När jag inte kan springa eller röra på mig börjar jag sakta slarva med maten.
Tur att Slanka finns! 🙂

Här krävdes handling!
Hoppade på Slanka Maxi och åt Slankas goda soppor, puddingar  & shakes 1 vecka vilket resulterade i – 4 kg. Som tur är släppte äntligen viruset/influensan och jag vågade springa igen lite försiktigt 🙂

Efter det har jag varit ute och sprungit 2 gånger x 10 km och formen börjar kännas bättre och lättare igen.
Slankas viktprogram är ett ypperligt sätt att få en rivstart och ger dig kicken att snabbt komma på banan igen! Prova du också!

Tänk att vi kan njuta oss ner i vikt med Slankas Chokladpudding :)

Tänk att vi kan njuta oss ner i vikt med Slankas Chokladpudding 🙂

Hej alla!
Nu har vi kommit halvvägs på Slanka som Aprilmodeller. Helgen har varit lugn och Slanka Maxi har gått bra för oss båda. Varit ute och rört på oss en del men även jobbat en del.
Vågen visade idag 113kg på Rasmus och 93,9 på Christofer. Det betyder att Rasmus har gått ned – 7kg och Christofer -6,1 kg. Vår totala viktnedgång är -13,1 kg på vår 18:e dag på Slanka Maxi.

Det går inte lika fort som innan men det brukar släppa lös andra veckan. Men glöm inte att drick i alla fall 2,5 – 3L vatten utspritt under hela dagen. Hela, hela helgen har vi lyckats att få i oss 3 liter vatten vardera! Det gör ju även att man faktiskt håller sig mätt längre.
Just det! Christofer är helt tokig i Slankas Chokladpudding och nu har även jag blivit det. Vi har ett bra tips! Är svårt att inte ta fler än 3st Chokladpuddingar per dag kan man dela upp dem på fler och mindre portioner. Därför delar vi upp dom under dagen – så man får njuta mer. 🙂
Kram på er så hörs vi snart igen.
/ Christofer och Rasmus

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Vi har tappat 12 kg tillsammans på 2 veckor Slanka Maxi

Vi har tappat 12 kg tillsammans på 2 veckor Slanka Maxi

Hej bloggen!

Torsdag och dags för invägning. Vågen visade 114 kg för Rasmus och 94,5 kg för Christofer, vilket innebär att jag Rasmus har gått ned -1,3 kg denna vecka och Christofer har gått ner -2,4 kg.
Vår totala viktnedgång på efter 2 veckor på Slanka Maxi är – 6 kg vardera vilket innebär att vi tillsammans rasat hela -12 kg (!) på den korta tiden.
Jag, Rasmus har senaste två dagarna känt mig lite trött och matt men fick tips av coachen att vara noga med att dricka 3 liter per dag. Vattnet har enorm betydelse för välmåendet under Slanka Maxi. Om man inte dricker allt vatten kan man visst bli trött och håglös, få huvudvärk.

Ibland kan det vara svårt i mitt jobb som tågvärd att hinna med att dricka allt vatten. Lägg därtill att jag har en magsäcksoperation sedan tidigare som gör det svårt att dricka stora mängder samtidigt.

Vi fick därför ett bra tips från coach Jeanette om en bra app som påminner en att dricka vatten. Här är länken till den om du också vill prova: https://itunes.apple.com/se/app/dricka-mer-vatten-denna-app-påminner-dig-att-dricka-vatten/id1099182879?mt=8

Det är viktigt att variera sina smaker på Slanka Maxi- speciellt när man ska köra några veckor på helfart. Därför var ett annat bra tips vi fick var att på Slankas hemsida finns en länk till hur man kan variera sina Slanka shakes och soppor, här hittar du tipsen: https://slanka.se/variera-ny/

Idag fick vi även leverans via posten på en väldans massa kalorifria nudlar. Paketet vägde 12 kg och tänk att vi som par redan tappat all den vikten redan tillsammans!

Nu kör vi på och börjar den 3:e veckan!

// Kram Rasmus

Tips och träning

Tips och träning

Godmorgon allihopa, ett litet tips till maten!
Vi hittade även 4 soters olicka pasta gjorda på konjakmjöl och innehåller endast 6 kcal per paket. Dom passar perfekt till Slankas soppor t.ex Kycklingsoppan som vi älskar, och vill man lyxa till det lite kan man slänga i en halv tesked tacokrydda
” mums ”

Igår tränade även jag och Rasmus i 90 min och kändes otroligt skönt.

Och vet ni vad? Både jag och Rasmus har fått kollegor på jobbet att vilja börja med Slanka. Häftigt va?

Så ni borde verkligen hänga på och komma iform till sommaren.

Snart är det dags för en ny invägning.

/ Christofer

Nu forsätter 2:a veckan på Slanka Maxi

Nu forsätter 2:a veckan på Slanka Maxi

God morgon och hej måndag!

Klockan är i skrivande stund 07:49 och börjar dagen men en Slanka mint Choklad för att sedan hoppa på ett långt arbetspass till 20:00 ikväll.

Helgen har gått bra och nu är vi inne på andra veckan på Slanka maxi och vi mår faktiskt väldigt bra.
På torsdag har vi en ny invägning, men vi hörs ju innan det.

Kram and stay Slanka ❤

/ Rasmus

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Arkiv