Slankas Blogg

Över halva tiden har redan passerat för Slankas novembermodell!

Över halva tiden har redan passerat för Slankas novembermodell!

Över halva tiden har nu gått och det går fortfarande förvånansvärt bra. Har inte vägt mig denna vecka sedan i måndags – däremot har jag mätt mig istället.

Hade skrivit upp måtten den 6/11 när jag började och dom var då:
Midja=118cm, Rumpa=116cm, Bröst=117 cm. Igår mätte jag mig igen och då var måtten
Midja=111cm, Rumpa=110cm, Bröst=114cm.

Känner mig faktiskt stolt över mig själv, för första gången på väldigt länge. 😊 Att jag klarar av Slanka Maxi utan problem. 😊Stolt också när jag handlar och kan gå förbi fikabrödet, glassdisken eller chokladhyllan – också utan problem. 😊 På sjukgymnastiken där jag går för mina leder och för speciellt ett knä som krånglar, tycker jag crosstrainern är härlig att använda, då hela kroppen kommer igång, även om jag får ta det lite försiktigt med knät.

Annars får det bli skogspromenader med hunden Oskar och sen väntar jag på att få sitta upp och rida igen, på mina hästar Sätra och Brolle. Nu stundar helgen och sen kör jag sista veckan med Slanka Maxi. Ha det gött alla. ❤

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka – handla här!

Prova Guns Varma Slanka Vanilj med saffran

Prova Guns Varma Slanka Vanilj med saffran

Nu när julen närmar sig med stormsteg tipsar vår Slanka novembermodell Gun om att prova att värma Slanka Vanilj och ha lite saffran i – det blir en varm spännande och kryddig dryck. Pröva du också!

2-3 dl varmt vatten
1 Slanka Vanilj
Lite Saffran

Vill du också prova gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

Gör Slankas goda och nyttiga Saffransmuffins!

Gör Slankas goda och nyttiga Saffransmuffins!

Äntligen är det möjligt att baka ett proteinrikt saffransbröd och/eller muffins utan socker, mjöl och jäst! Ja! Du läste rätt! Med Slankas goda Äppelgröt kan du göra det och få i dig 100 % fullgod näring – med alla vitaminer, mineraler och spårämnen. Det kan med andra ord inte bli bättre att mysa till det till julen! Prova redan idag – njut dig ned i vikt med Slanka Deli Diet!

Så här gör du för att få 1 st saffransbröd eller en sats saffransmuffins:
4 påsar Slanka Äppelgröt
3 ägg
2 tsk bakpulver
4 tsk fiberhusk
2 krm salt (kan uteslutas)
3-4 tsk kokosolja/olja
1 paket saffran

Pudra över Slanka Vanilj som dekoration

Ugn 175 grader. Muffins gräddas ca 20 minuter. Bröd 35-40 minuter.

Gör såhär:
För en limpa/bröd, smörj en form på ca 10 x 24 cm/ha. För muffins, ta fram en plåt, ta fram muffinsformar och lägg upp och förbered på en plåt.

Blanda samtliga ingredienser och låt smeten svälla i 15 minuter. Häll upp i formen och grädda i ugn enligt anvisning ovan. Låt svalna. Pudra över Slanka Vanilj som dekoration. Kan frysas.

Slankas novembermodell: jag är mer motiverad än någonsin!

Slankas novembermodell: jag är mer motiverad än någonsin!

En ny leverans av Slanka anlände med DHL idag, så nu har jag produkter för resten av tiden - fram till den 28/11 - då jag nått mitt första stora delmål - tre veckor på Slanka Maxi. Otroligt hur lätt allt har gått hittills och det är så kul att känna att kläderna redan...

Guns bästa kom igång tips

Guns bästa kom igång tips

Gun är nu inne på sin 9:e dag på Slanka Maxi och vi frågar om några bra tips för dom som aldrig klarat av att gå på Slankas effektivaste viktprogram då du äter 3 Slanka måltider per dag, totalt ca 530 kcal.

Det som är avgörande är att få i sig all vätska – och då är det vanligt vatten som gäller, te eller kaffe – utan mjölk. Minst tre liter om dagen. Gun tipsar om att göra eget bubbelvatten med sin kolsyremaskin där hemma – det är okej att dricka istället för mineralvatten eller bubbelvatten på affären – vilket kan innehålla för mycket salt.

Ett annat tips är Shiratakenudlar somhon brukar ha i Slankas varma soppor – de är helt kalorifria och passerar bara magen. Dessa har hjälpt till de törsta tre dagarna innan hon kom in i ketonfas.

Något som också Gun uppskattar är Slankas laktosfria sortiment och att produkterna inte innehåller varken gluten, apartam eller soja – något som allt fler efterfrågar.

Vill du också gå ned i vikt med Gun eller Slanka? Handla här!

Gun har tappat -6,2 kg första veckan på Slanka Maxi!

Gun har tappat -6,2 kg första veckan på Slanka Maxi!

Första veckan med Slanka Maxi har gått jättebra och helgen har varit härlig med fint väder, men det har varit kallt!!!       Då var det gott med en varm soppa när man kom in.  
Trots vår vana med fredagsmys och goda middagar (då jag har en sambo som älskar att laga mat) klarade jag att motstå detta. Min motivation är på topp och sambon stöttar mig i detta.       Har skjuvit fram måltiderna så jag tar bara kaffe  direkt på morgonen. Då kan jag i.o.m detta, ta ett mål framför tvn på kvällen. Fredagsmyset blev denna vecka en Slanka Jordgubbsshake.    Vågen visar riktigt bra resultat -6.2 kg, även om jag vet att de första dagarna är det mest vätska som försvinner. Men bara att få se vågen visa så stor viktnedgång, gör ju att man blir inspirerad att fortsätta. Nu kör vi andra veckan! ”

Gun tipsar – Så här står jag emot suget på kvällarna!

Gun tipsar – Så här står jag emot suget på kvällarna!

Dagarna med Slanka Maxi går finfint. 😊 Kvällarna framför tv:n kan bli en utmaning, då sambon gärna vill ha något gott att äta, men han har varit snäll och bara ätit frukt. Men jag kan ju erkänna att en clementin har väl aldrig doftat så gott som nu. 😉 Då gäller det att dricka vatten istället, för att skingra tankarna och suget efter frukt.

Prova Guns Slanka favorit!

Prova Guns Slanka favorit!

Gun Nilsson – Slankas Novembermodell – är nu inne på sin första vecka på Slanka Maxi, och har hunnit prova flera av Slankas olika smaker. En av hennes favoriter är Slanka Choklad. Lika god – varm som kall.

För att variera Slanka Choklad kan du spetsa den med en aning chili, kardemumma, pepparkakskrydda (utan socker), kanel eller lite snabbkaffepulver. Våga testa du också!

Om du inte går på Slanka Maxi kan du även prova lakritspulver (finns på hälsokostaffären). Det är bara din fantasi som sätter gränserna! Du vet väl att du kan få en ny Slanka varje dag! Här kan du hitta mängder av inspiration till att variera din Slanka!

Idag är Gun inne på 4:e dagen på Slanka Maxi och imorgon får ni en uppdatering på hur det går för vår modell – och hur det känns för den stundande helgen!
Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

Häng på mig på Slanka Maxi!

Häng på mig på Slanka Maxi!

Dag 1 och 2 har gått riktigt bra! Inga svåra hungerkänslor, bara lite lätt huvudvärk som beror på att jag druckit för lite vatten. Det är viktigt att dricka minst 3 liter vatten/dag på Slanka maxi. Smakerna som jag hittills har använt har varit jättegoda i Slankas...

Gör Slankas goda Vaniljpudding

Gör Slankas goda Vaniljpudding

2-3 portioner
Ingredienser
2 påsar Slanka Vaniljshake
3/4 tsk mald kardemumma
1 ägg
2 msk Slanka kokosolja (smält)
Om man önskar kan man öka mängden kardemumma och eventuellt tillsätta rivet skal av citron.

Blanda 2 Slanka Vaniljshaken med endast 4dl vatten. Tillsätt ägget i en separat skål och vispa kraftigt tills det blir skummigt och fluffigt. Rör sedan ner äggskummet i vaniljshaken. Tillsätt kardemumma och kokosolja. Blanda alltsammans väl.
Pensla en form 25cm i diameter med kokosolja.
Grädda i 20 min i 200C.
Konsistensen påminner mera om Kalvdans, men om man vill ha fastare konsistens så minskar du på vattnet och tillsätter ett ägg till.
Avnjutes med färska bär och eventuellt en klick med grekisk yoghurt.

Vill du också gå ned i vikt? Beställ Slanka här!

Arkiv