Slankas Blogg
Klicka på rubriken för att läsa inlägget.

Prova att göra Slanka glass i glassmaskinen, himmelskt gott

Prova att göra Slanka glass i glassmaskinen, himmelskt gott

Äntligen fredag och stundande helg!

Varje dag kanske inte går lika lätt – men det är din inställning som är det viktigaste, det är vad du gör det till som är det viktigaste och nu har jag ett härligt tips till dig som tycker himlen är mörk eller till dig som tycker att det känns tungt – kanske  för att det det är stundande helg och att du går på diet.

Kolla ut – det är sol och varmt – och vet du vad – du kan få äta glass 3 gånger om dagen om du vll  – och stora portioner också – 2,5 dl glass varje gång och ändå rasa i vikt! Jippie! 100 % fullvärdig näring är det också med alla vitaminer och mineraler.

Idag vill jag tipsa er om att göra Slanka glass av samtliga smaker av Slankas shakes – det är hur enkelt som helst och fungerar utmärkt på Slanka Maxi. För mig har det varit en räddare i nöden när helgen kommer och man är sugen på det där lilla extra goda.

Det enda du behöver är en glass-maskin, din favorit-Slanka-shake och 2-2,25 dl vatten. Följ bruksanvisningen på din glassmaskin. Det vill säga, häll ned vatten och Slanka-pulvret i glassmaskinen och sätt på maskinen och håll koll på glassmaskinen. Efter ca 45 min var min glass klar och det smakade himmelskt gott!

Här på bilden garnerade jag min Slanka Vanilj-glass med 3 blåbär, men dom åt jag såklart inte. De gav jag barnen 😉 Det när bara för bloggens och för syns skull 🙂

Jag har provat Slanka Choklad-glass, Slanka Cappuccino-glass, Slanka Vanilj-glass, Slanka Jordgubb-glass och nu i helgen ska jag prova Slanka Tropical-glass och Slanka Mintchoklad-Glass.
Vilken kommer bli din favoritsmak? 

Ja det är så härligt med Slanka – dieten. Inte visste jag att man kunde njuta sig ned i vikt genom att äta glass! 😀 
Nu kör vi en härlig helg i njutningens och hälsans tecken, Let´s Slanka!

Vi hörs snart igen lite lättare – eller hur 😉

Kramar från Victoria

Jag och spegeln börjar bli vänner

Jag och spegeln börjar bli vänner

Hej allihopa,

Jag hoppas många blivit inspirerade av min viktresa med rivstarten på Slanka Maxi och redan börjat gå ner i vikt tillsammans med mig. Om du inte börjat – så varför inte sätta igång – resultaten kommer väldigt snabbt med Slanka Maxi. Om du vill börja lite lugnare eller har semester fungerar det bra genom att byta ut 1-2 måltider om dagen mot Slanka också.

Vet ni vad?! En märklig känsla har redan börjat infinna sig. Jag börjar bli stolt över min kropp och när jag vaknar på morgonen går jag med glädje och nyfikenhet fram till spegeln och konstaterar att det hänt saker och ting över natten. Det känns helt fantastiskt! Kroppen omformar sig och jag blir mindre och mindre! Det här är mycket roligare än vad jag trodde!

Min motivation blir starkare för varje dag som går och ju större resultat jag får. Jag har redan bestämt mig att fortsätta med Slanka Kombi under min kommande semester i augusti och hoppas att någon gång i september-oktober nå min önskade målvikt. Så hoppa på viktresan nu – du också!

Dagens Slanka tips: 
Min favoritshake för tillfället är Slanka Jordgubb, den brukar jag svalka mig med dessa varma sommardagar genom att lägga i krossad is nu när jag går på Slanka Maxi. Såhär gör jag den bäst.

1 Slanka Jordgubb
2 dl vatten
10 isbitar
Mixa allt i en blender eller stavmixer i 30-40 sekunder, häll upp i ett vackert glas och servera, drick ur ett sugrör. Så gott och krämigt!
Vi hörs snart igen!

// Kramar Victoria

Ovanorna – gav mig extrakilona

Ovanorna – gav mig extrakilona

Jag undrar allt oftare huruvida mina ovanor kring maten och hälsan påverkat mig och mitt hälsotillstånd. Det är summan av alla  medvetna och omedvetna ovanor som fysiskt resulterat i extrakilona och övervikten på min kropp under åren.

Fundera, vilka är dina ovanor och laster när det gäller mat, dryck, alkohol, fika, snacks och godis?

Om man bara kunde hålla sig till bestämda måltider enligt tallriksmodellen, planera i förväg och verkligen inte tillåta sig själv att fuska med snacks, fika på jobbet med mera, då skulle man på sikt verkligen behålla sin nya lägre vikt.

En annan insikt är att jag behöver börja unna mig, och belöna mig med annat – än att stoppa saker i munnen (kalorier) om jag ska fira, är ledsen, glad etc, etc . Om jag har haft en tuff dag på jobbet ska jag inte äta snacks eller en bakelse. Då ska jag belöna mig med en vacker scarf, en vacker promenad, en bra bok, en kopp te, ett bra telefonsamtal med en vän. 
Hur gör du för att få sinnesro?

Jag ska verkligen funderar på detta efter mina viktresa efter mina 3 veckor på Slanka Maxi.

Kramar från Victoria

Såhär håller jag mig borta från snacksen och godsakerna

Såhär håller jag mig borta från snacksen och godsakerna

Det är mycket som händer på jobbet och det är svårt att hålla sig borta från diverse snacks, godsaker och fikabröd. Mina hungerkänslor är numera helt borta och det är såklart jätteskönt. En annan positiv sak är de snabba resultaten med Slanka som ger en kick och motivation till att fortsätta i samma stil. 

Hemma på kvällarna när man sitter framför TV:n tycker jag är svårast, för att jag är så van att få tugga, mitt tips till dig är att jag försöker dricka te istället. Jag har köpt hem flera olika te-sorter som jag varierar mellan.

En annan bra sak som får kvällarna att gå är att läsa andra bloggar som handlar om träning/hälsa/viktminskning eller böcker – det finns ju både ljudböcker och vanliga böcker. 
Kramar från Victoria

Smal-byxorna ska sitta perfekt igen

Smal-byxorna ska sitta perfekt igen

Första veckan på Slanka Maxi är avklarad och jag är så glad, det är härligt att inte vara sugen på mat längre – så skönt!

Den här veckan ska jag  komma igång med dagliga promenader och jag planerar också att träna 2  gånger i veckan på gym. Imorse visade vågen på 72,2 kg och det betyder mycket för mig. Jag startade på 75 kg.

För övrigt har jag tagit fram mina favorit capribyxor från klädförrådet och det kommer blir min närmaste delmål – jag provar byxorna om några dagar igen och kollar om de inte sitter lika tight.

Vi hörs snart igen! Kramar från Victoria

Bikinikroppen

Bikinikroppen

Nu är jag över första barriären och det kommer att bli mycket lättare i fortsättningen. Idag har jag varit ute och promenerat. Började gå 30 min innan läggdags vilket gav mig lite extra energi.
Min mentala inställning är att tänka såhär: Att klara 1 dag i taget är bra inställning, tycker jag. Något annat jag fokuserar på är hur jag ska se ut i min bikini vid min semester i augusti och hur alla runt omkring ska vara övansjuk på min perfekta kropp

Ha en underbar helg och Let´s Slanka!

Jag är redan lättare

Jag är redan lättare

Nu är mina första kritiska dagar över på Slanka Maxi och det går bra än så länge. Hoppas de gör det för dig också!
 (- Om det inte gör det – på det igen bara!) 

Kroppen känns redan mycket lättare och det känns som jag redan tappat 3 kg, men jag håller mig långt borta från vågen – än så länge. Jag har fått tipset att väga mig endast 1 gång per vecka och ska försöka hålla mig till den planeringen. Vi får se om jag lyckas hålla mig. Jag vill ju gärna kika efter!

Slankas soppor smakar gott och de hjälper mycket att känna att man fått i sig varm mat. För övrigt kan jag tipsa om att dricka varmt te flera gånger om dagen. Att hålla kroppen varm har en lugnande effekt och får kroppen att slappna av – det har en välgörande effekt och motverkar stress – vilket motverkar utsöndrande av kortisol och stresshormon.
Stresshormon är inte bra för viktminskning – tvärtom hindrar det viktnedgång. 

Jag kan också tipsa dig om meditationsövningar och varva ned på det sättet som passar dig bäst. Kanske du tycket bäst om att läsa en bok eller ta en avslappnande promenad? Prova dig fram – men se till att hålla dig lugn. Då får du bäst effekt för din viktnedgång.

Om du är morgontrött kan jag tipsa om att spetsa Slanka Cappuccino med 1-2 tsk snabbkaffe i din shake – då blir du extra pigg – med eller utan ketonkroppar 😉 hihi
Kramar från Victoria – Nu kör vi! Jag längtar efter min semester – hur snygg och hälsosam ska inte jag och du vara då 🙂 Tack Slanka

Hälsningar från Slankas maj-modell Emma

Hälsningar från Slankas maj-modell Emma

Ni minns väl Slankas fina maj-modell Emma som ska gifta sig i början av augusti och ville komma i bästa bröllopsform med hjälp av Slanka?

Emma har hört av sig och berättat att hon fortsatt efter sina 3 veckor Slanka Maxi i maj månad och fortsatte på egen hand med Slanka Kombi och ökade på träningsmängden. 
Slanka Kombi innebär att man äter 3 Slanka portioner per dag + 600 kcal  (en portion vanlig balanserad kost enligt tallriksmodellen). Detta ger ett totalt intag på 1200 kcal/dag.
Totalt har Emma minskat från 76 kg till 62,7 kg vilket innebär en viktnedgång på hela -13,3 kg.

Vi på Slanka vill önska Emma ett Stort Grattis och väntar med spänning fram emot bröllopet!

Slanka ApelsinChoklad har blivit en av mina favoritsmaker

Slanka ApelsinChoklad har blivit en av mina favoritsmaker

Hej på er!
Till min lättnad känner jag nästan ingen hunger men däremot finns suget efter  mat. Hade tagit Slankas Pudding som jag blandade med mer vatten och tog som en som Shake – och det var riktig gott.

Försöker hålla mig till fasta tider 10, 14 och 18. Dricker vatten och mätter den med en kanna på 750 ml. Tänkte gå minst 30 minuter eller träna på gym, men det regnar idag.

Mums, vad gott med Slanka ApelsinChoklad, det är min favorit än så länge.

Nu är jag igång – häng på mig

Nu är jag igång – häng på mig

Nu är jag laddad och klar för viktresan utmaningen med Slanka!
Min startvikt är 75 kg, målet är att gå ner minst 6 kg på 3 veckor på Slanka Maxi,
Jag vet att jag kan! Häng på mig du också! Tillsammans är vi starka!

Det ska bli mycket  spännande att testa sin karaktär. Hoppas också att jag har möjlighet att komma igång med träningen också under dessa 3 veckor. Vi hörs snart igen!

// Kram från Victoria 

Arkiv