Slankas Blogg
Klicka på rubriken för att läsa inlägget.

Träning och himmelsk Slanka Vanilj

Träning och himmelsk Slanka Vanilj

Hej på er alla!

Nu börjar jag närma mig halvtid av min tre veckor på Slanka Maxi och jag tycker det har gått riktigt bra hittills.

Har lite svårt att få in träningen som jag vill då jag har ett väldigt varierande schema just nu med ibland heldagar på praktik eller universitetet som kan varvas med hemmastudier och högar av litteratur som ska läsas. Men motivationen finns där och man får ge sig själv en klapp på axeln för all träning som blir av. Idag blev det gymmet och en himmelsk Slanka Vanilj shake som belöning.

Kramar från Maria

Nu kör vi igång vecka 2

Nu kör vi igång vecka 2

Hej!

Då kör vi igång vecka två. Kan redan känna att en del kläder sitter bättre och det gör under för humöret och motivationen även om det såklart stundtals kan kännas jobbigt med alla dofter från mat runtom en. Men det är inte magen som är hungrig, det är huvudet som luras ibland och som inte har hunnit ställa om sig än.

När jag har möjlighet försöker jag kombinera min första shake för dagen med en liten promenad där man kan ladda fokus för dagen. Den här veckan har jag börjat morgonen med Slanka Jordgubb – den smakar så himla gott. Jag brukar mixa den i en blender med is – mums!

-4,5 kg är första veckans resultat på Slanka Maxi, jippie!

-4,5 kg är första veckans resultat på Slanka Maxi, jippie!

Hej på er alla!

Då har första veckan med Slanka Maxi nått sitt slut och vågen visade på -4,5 kg!! Känns riktigt härligt måste jag säga och ger en riktig sporre inför den nya veckan. Först var jag så fokuserad på att klara de första dagarna så nu är det tid att slå om och fokusera på det stora målet till att börja en hälsosammare livsstil.

Av Slankas soppor och shakes så känner jag att shakerna passar mig bäst. Fick tips av min Slanka coach att krydda en vanilj shake med kardemumma och det blev en riktig helgstämning, fantastiskt gott!

Den här veckan ska jag fokusera på att röra mig mer och hitta en rutin som fungerar för mig. Hoppas ni hänger med mig på fortsättningen av min resa med Slanka.

Hälsningar Maria

Första veckan är snart över

Första veckan är snart över

Hej på er!

Nu har snart första veckan gått och jag tycker det har gått väldigt bra! Känner mig pigg, mätt och har inget sug efter något speciellt. Imorse tog jag mig ner till gymmet där det blev en tur på cykeln och några lyft. Jag provade även några minuter på löpbandet.

Sen var det dax att åka till universitetet där jag tog min första shake och passade även på att ta en lite promenad och njuta av hösten innan kylan slår till.

Får se vad helgen kommer bjuda på för utmaningar vad gäller fredagsmys och annat gott.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Slanka Mintchoklad har blivit min favoritsmak

Slanka Mintchoklad har blivit min favoritsmak

Hej Hej,

Dagarna rullar på och jag känner mig både mätt och pigg på dagarna. Kan ju hoppas att man redan har kommit in i ketosfasen. Nu tar jag min första shake runt 11, den andra mellan 14-15 och den sista innan kl 20 på kvällen. Vilken jag känner fungerar väldigt bra för mig. Min favorit hittills är verkligen Slanka Minchoklad!! 

Är lite svårt att få i sig rätt mängd vatten per dag men försöker räkna hur många glas jag tar och fördela ut det över dagen. Mitt mål för imorgon är att ta mig till gymmet och hälsa på löpbandet.

Ha en fortsatt fin vecka alla!!
/Maria

Tuffa första dagar på viktutmaningen

Tuffa första dagar på viktutmaningen

Hej,

Andra dagen på Slanka Maxi var tuff. På eftermiddagen blev jag så sugen på en korv med bröd av allt . Men jag fokuserade på hur bra jag kommer må och hur nöjd jag kommer va med mig själv när jag har genomfört dessa tre veckor. En härlig Slanka Mitchoklad till middag hjälpte fantastiskt och då försvann suget.

Dag två tog jag min första shake vid 10:30 och vilken skillnad med en mycket gladare mage . Jobbar även vidare med att lära mig gilla te utan mjölk vilket går rätt bra. Dagen får avrundas med en lång och skön promenad hem från praktiken.

Hejja hejja till er alla som har tagit tag i att göra en förändring i ert liv.

Då är jag igång med livsstilsförändringen!

Då är jag igång med livsstilsförändringen!

Då var vi igång!

Är ute på förskola nu och har praktik och det blir en ganska stor omställning från fruktstund, lunch och mellis med mera till att bara hålla sig till sin Slanka shake. Så det kurrade lite i magen innan lunch men kan säga att min Slanka Jordgubbsshake var himmelskt god .

Ska testa att skjuta frukosten lite längre fram på dagen tror jag. Kan nog ta några dagar att hitta de tider som passar bäst för en själv.

Hoppas ni hänger med mig på min resa!

Maria: nu börjar min viktresa med Slanka Maxi 3 veckor

Maria: nu börjar min viktresa med Slanka Maxi 3 veckor

Hej alla Slanka vänner!

Maria är här – Nu har första leveransen med Slanka produkter kommit hem och jag är så laddad att sätta fart på min tid som novembermodell .

Har tyvärr dragit på mig en förkylning så kommer ta det lite lugnt med träningen och försöka få in lite längre promenader de första dagarna.

En stor utmaning för mig tror jag kommer bli att inte få ha mjölk i mitt te . Så söndagskvällen kommer få firas av med en extra stor kopp.

Hoppas ni hänger med mig på denna resa!

/Maria ️

Slanka Vanilj med laktritspulver – oväntat gott!

Slanka Vanilj med laktritspulver – oväntat gott!

Prova Slanka Vanilj och ha i lite lakritspulver – så gott. Detta funkar bra på Slanka Kombi.

Gör såhär: Ta en portion Slanka Vanilj och blanda med 2-2,5 dl vatten och gärna några isbitar och kör i en blender eller stavmixer, ha i 1-2 kryddmått lakritspulver. Det blir Slanka Lakritssmak 😀

Trevlig Allhelgonadagen önskar Slanka

Följ bästa dieten – Slanka 5:2

Följ bästa dieten – Slanka 5:2

Kanske har du följt SVT:s serie Bästa dieten? 4 par fick pröva 4 olika dieter under en månads tid för att se vilken diet som gav bäst resultat för deras hälsovärden. Forskare gjorde sedan testresultat på deras hälsovärden för att komma fram till vilken diet som var bäst för deras hälsa. Dieterna som testades var:

Vegandiet (utesluter kött, mjölk, mejeri och alla anemailieprodukter). Vegandiet baseras på grönsaker, frukt, nötter, sädesslag och baljväxter och proteinslag som tofu.
Livsmedelverkets diet, (1/3 grönsaker, 1/3  magert protein, 1/3  långsamma kolhydrater).
5:2 dieten ( 2 dagar i veckan äter du 500 kcal om du är kvinna och män äter 600 kcal, resterande 5 dagar äter du som vanligt)
LCHF-diet (utesluter kolhydrater och baserar kosten på fett och protein, grönsaker ovan jord)
Den diet som var bäst var den diet som man orkade följa och som passade ens livsstil om man samtidigt drog ned på kaloriintaget om syftet var att gå ned i vikt. Den som dock fick allra bäst värden för hälsan i denna studie var 5:2 dieten. Här hittar du programmet på SVT play

Varför inte prova Slanka 5:2, under 2 dagar i veckan byter du ut dina 3 måltider om dagen mot 3 Slanka måltider och får i dig 100 % fullvärdig näring. Om du är man äter du 3,5 Slanka måltider – gott, enkelt och säkert! De andra 5 dagarna äter du som vanligt. Enklare kan det inte bli!

Här kan du läsa mer om Slanka 5:2

Välj mellan goda soppor, shakes, puddingar och Havremål. Här kan du handla Slanka!

Arkiv