Bränn kalorier utan att träna på gym - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Bränn kalorier utan att träna på gym

Städning är perfekt alternativ träning

Tycker du att det är tråkigt att träna på gym?

Det finns flera andra sätt som också bränner kalorier. Här listar vi några pulshöjande aktiviteter där du förenar nytta med nöje:

Gå och handla

Ta inte bilen utan ta med en rejäl ryggsäck och promenera till affären som ligger 5 km bort. Packa ned varorna i ryggsäcken. Den extra tyngden som på hemvägen blir ett bra styrkepass för dina muskler.

Trädgårdsarbete

Ta en rundtur i trädgården (din egen eller en väns trädgård). Klipp gräs, beskär häckar och buskar, rensa rabatter, kratta, bär jord eller kör skottkärra. Tvätta av och flytta in utemöbler i förrådet. Passa på att rensa förrådet samtidigt och kör skräp till tippen.

Storstäda hemmet

Sätt gärna på bra upptempomusik som inbjuder till rörelse. Damma, putsa fönster, dammsug, gör golven fina. Rensa i skåp och lådor. Bädda rent. Stryk kläder. Kanske passa på att rengöra mattor, soffa och fåtölj med textiltvätt.  Resultatet blir ett bra träningspass – samtidigt som du får ett skinande rent hem.

Lek med barn, barnbarn

Aktivera dig genom att leka med dina barn – eller andras barn/barnbarn. Hoppa hopprep, spela bollspel, lek kurragömma, bygg en hinderbana eller lek kull!

Promenera

Ta med en kollega/kompis på en härlig höstpromenad istället för att ses och fika. Utmana varandra att hålla ett viss tempo och gå gärna i kuperad miljö.

 

 

 

<-- 308535 -->