Challenge hösten 2022 - "Love it or Leave it" - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet
Challenge-Slanka

Älska din övervikt eller bli av med den!

Vill du blir vår viktutmanare/inspiratör?

 

Vi söker två riktigt taggade kvinnor och/eller män som varaktigt vill ändra livsstil och bli av med minst 10-15 kg övervikt.

 

Din roll som viktutmanare/inspiratör

Som viktutmanare är din roll att inspirera andra och vara ambassadör för Slanka i din vardag. Det krävs därför att du känner dig bekväm med att bjuda på dig själv. Du kommer regelbundet ta egna bilder på dina viktresultat och dela med dig av din vikt och midjemått på sociala medier.

 

Du kommer också att skriva personliga blogginlägg om din viktresa och din vardag med Slanka. Det kräver att du kan avsätta tid för detta och gillar att formulera dig i text. Du behöver inga förkunskaper i bloggande. Vår coach Jeanette sköter den tekniska biten samt tipsar och hjälper dig på vägen.

Slanka-coach-Jeanette-Ceder

Kostnadsfri coachning under hela viktresan

Jag heter Jeanette Ceder och kommer vara din coach under viktresan. Coachningen är personlig och den bjuder vi på!

För att kunna delta behöver du handla Slanka VLCD (måltidsersättningar) under din viktutmaningen. Som viktutmanare får du 15% rabatt i vår webbshop.

Varaktig viktminskning och livsstilsförändring är målet

Viktutmaningen handlar om en varaktig viktminskning och livsstilsförändring – inte en kortsiktig quickfix. Med andra ord – du är målmedveten och har siktet inställt på att detta är ditt livs viktresa mot en nytt och sundare liv.

 

Första 3 veckorna kör vi en kickstart med viktprogrammet Slanka MAXI som ger snabba resultat och triggar motivationen. Därefter väljer du själv något av följande viktprogram – Slanka KOMBI, Slanka 800, Slanka 5:2 .

 

VI ÄR MED OCH STÖTTAR DIG UNDER VIKTUTMANINGENS ALLA 12 VECKOR!

Sista ansökningsdag: 31 augusti 2022

Start viktresa: 12 september 2022

Så här ansöker du

Skriv en halv A4-sida om dig själv varför du vill gå ner i vikt, din målbild och varför just du vill vara Slankas frontfigur. Ge en så fullständig bild av dig själv som möjligt. Det kan vara avgörande vid urvalet.

 

Sänd in din ansökan tillsammans med foton i helfigur (gärna olika vinklar), ålder, längd och nuvarande vikt till jeanette@slanka.se
Observera att hela figuren måste synas tydligt. Du kan därför inte sitta ned på bilden.

 

Alla ansökningar och insända bilder hanteras konfidentiellt.

 

För att delta ska du vara fullt frisk, över 18 år, inte ammande och inte lida av någon ätstörning.

 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!
Vännerna på Slanka

Ny vikt – Ny hälsa – Nytt liv

<-- 327937 -->