Förändra livsstilen - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Förändra livsstilen

Förändra livsstilen

Att förändra livsstilen innebär att se till helheten. Allt hänger ihop! Om du t ex äter rätt men struntar i att träna, påverkas din fysiska hälsa negativt. Om du tränar regelbundet men glömmer bort att äta rätt och näringsriktigt, uppnår du inte heller de resultat du förväntar dig. Om du både tränar regelbundet och äter rätt men t ex inte minimerar stressen i din tillvaro, kommer du inte att förbättra din mentala hälsa osv.

Stillasittande inverkar mycket negativt på vår hälsa. Vardagsmotion bör därför vara en självklarhet i din nya livstil. Vi måste träna på att göra medvetna val som minskar stillasittandet! Rör dig så fort tillfälle ges så ökar du förbränningen utan större ansträngning. Gå t ex i trappor, promenera till jobbet, stig av bussen tidigare, parkera bilen längre bort, lek med barnen, städa oftare, cykla till affären etc.

Mat är glädje och vi måste träna på att göra medvetna näringsriktiga och kalorisnåla val. Vi måste lära oss att sätta gränser och inte slentrianmässigt stoppa i oss sådant som inte är bra för vår kropp. Vi måste lära oss att prioritera. Vi behöver inte alltid försaka och avstå från livets goda men vi måste lära oss att balansera vårt totala kaloriintag. När vi ibland vill ta ut svängarna, måste vi också tänka på att dra in på något annat.

Storytelling är ett talande bevis för att Slanka är ett suveränt verktyg för att nå målvikten. Våra Slanka-coacher finns där för att fortsätta guida dig rätt mot ett nytt liv och långsiktig hälsa. Släpp därför inte kontakten med din coach när du nått din målvikt.

Här kan du läsa om alla vinnarna i Slanka Storytelling 2014.


<-- 4515 -->