Slanka förändrar ditt liv - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Bästa tiden är NU

Känns det som om livet springer ifrån dig? Tackar du nej till saker för att du inte orkar eller känner dig obekväm med dig själv? Tycker du att alla runt omkring dig verkar må bättre och ha roligare? Orkar du inte hänga med i andras tempo, t ex dina barns? Undviker du speglar och att vara med på fotografier?

Tänk så här: livet är här och nu och inte bara till för några få – utan för alla! Låt inte vikten stå i vägen och begränsa dig fysiskt och kanske även mentalt. Ta vara på varje minut – carpe diem – istället för att slösa bort din tid med att må dåligt. Med en lättare kropp och en mer aktiv och hälsosam livsstil kommer du att uppleva större frihet och glädje.

Slanka hjälper dig

Slanka kan hjälpa dig att gå ner i vikt och öka din livskvalitet men det är du själv som måste ta beslutet att förändra ditt liv! Att tänka ”jag kan eller orkar inte” är bara en enkel ursäkt för att inte ens försöka. Sitt inte och vänta på att ”rätt” tillfälle ska infinna sig. Det finns ingen perfekt tidpunkt att påbörja en diet – den bästa tidpunkten är NU! Och kom håg – ett halvhjärtat försök är en bra start och bättre än att inte göra någonting! Det går mycket lättare när man väl kommer igång och ser de snabba resultaten.

“Jag har fått tillbaka mitt liv igen där jag orkar med att göra allt som jag vill. Kan göra alla övningarna på yoga utan en stor mage som tar emot. Åka vattenrutschbana på badet med min sexåring hur många gånger utan att få ont av skarvarna i banan.

Jag kan cykla när det regnar utan att bli lika plaskblöt på insidan (av svett) som på utsidan. Och hänger med i samma tempo med min 14 åriga dotter som tävlingssimmar, då vi cyklar tillsamman. Jag har inte längre hjärtklappning på nätterna som stör min sömn och heller inte vaknar sjöblöt av svett. Kläderna sitter nu som en smeck!! och killarna busvisslar när jag kommer och går..”

Cilla Lindh, Östersund

 

“Jag älskar att vakna upp på morgonen och känna hur mycket jag älskar livet. Det här välmåendet får jag genom att ta hand om mig själv, bl a hålla vikt och form. Jag är värd att må bra! Om jag mår bra så gör jag ett bättre jobb, tar hand om mina vänner bättre etc.”

Emma Svanholm, Stockholm – 46 kg

<-- 10351 -->