Det är gott och praktiskt! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Slanka är gott och praktiskt! Ju lättare jag blir desto mer kan och vill jag röra mig!

Före och efter Slanka, Catrin

Jag har långsamt ökat i vikt under några års tid, men när vågen stod på drygt 100 kg, så kände jag att ”nu får det vara nog!”. Jag bröt foten för ett par år sedan, och min naprapat har också förklarat att det ju inte är särskilt bra att vara så tung när foten krånglar. Jag jobbar som konstmodell och har aldrig skämts för min kropp, tvärt om!

Anledningen till att jag har tagit tag i överviktsproblemet är snarare att det känns tungt och otympligt och att jag måste bryta med mina vanor för att jag inte ska fortsätta att öka i vikt.

Jag var på konsultation och invägning hos Anna på Slanka Kostrådgivning på Upplandsgatan i Stockholm den 7 november och då vägde jag nästan 104 kg. Sedan dess har jag periodvis gått på Maxi och periodvis på Kombi. Ibland strikt och vissa veckor lite mindre strikt, och jag ska absolut ner till min målvikt 75 kg, vilket jag tycker är lagom till mina 178 cm. Nu i slutet av mars väger jag 79 kg. Anna och jag träffas då och då för att stämma av att allt går som det ska och jag får uppmuntran och peppning när det behövs.

Jag tycker faktiskt inte att det har varit särskilt svårt att minska i vikt med hjälp av Slanka. Det är gott och praktiskt och ju lättare jag blir desto mer kan och vill jag röra mig! Jag går långa promenader och så simmar jag ibland. Jag siktar på att nå min målvikt senare i vår, det kommer att kännas toppen!

Catrin Baumgart

<-- 1158 -->