Hej alla ”viktiga”! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Hej alla ”viktiga”!

Teresia

Jag heter Teresia, är 38 år 173cm lång och är äntligen tack vare Slanka på väg mot min idealvikt.

Att väga för mycket har följt mig hela mitt liv. Redan när jag var spädbarn fick min mamma veta att hon ammade mig för ofta och att jag vägde för mycket.

Livet ter sig olika för oss alla och vi utsätts för olika prövningar. Det som under en period inte alls bekommer oss kan senare bli ett ok som är tungt att bära.

Att det tillslut blev för tungt för mig att bära 107,5 kg gjorde att jag bestämde mig för att ta itu med övervikten.

Jag började med att kolla upp vad en operation skulle innebära, men där drog jag snabbt öronen åt mig efter att ha samtalat med en tjej som opererat sig och aldrig mer kunde äta jordgubbar och diverse annan mat som fick magen att vända sig ut och in på henne.

Nej tack! Jag älskar jordgubbar och är för feg för en operation som innebär en stor risk.

Jag började då kolla runt bland olika företag som har träning och kost i samma koncept. Men det där med att stå och svettas kollektivt i en lokal är inte min grej.

Sedan såg jag inte hur jag skulle få ihop att gå på möten och träning på en lokal 20 km bort med arbete, barnens skolarbete och hockeyträningar.

Av en slump när jag och min sambo högg en gran före jul så kom en tjej från vår bekantskapskrets gående. Det märktes tydligt att hon tappat massor med vikt. Hon berättade då att hon gått på ”bara pulver” samt dagliga promenader.

Det fick mig att bestämma mig för pulver och motion.

Jag ”googlade” runt och det verkade vara enhälligt från alla som prövat andra produkter att Slanka var godast.

Det avgjorde det hela.

En flygresa till huvudstaden bokades in under mellandagarna.

Där traskade jag in till Anna Insulander på Slanka Kostrådgivning, vägde mig, fick råd och stöd. Resväskan fylldes med soppor och shakes för tre veckor. Dessa tre veckor gav en snabb viktminskning och mersmak att fortsätta och rullade av bara farten på.

1/1 2014 började jag mitt nya liv och har gått ner 25kg, flera storlekar och är pigg och rask.

Nu springer jag utan problem 5km varje dag och målet är 10km och tjejmilen i höst. Ett delmål på vägen är att springa Vårruset.

Idag kombinerar jag Slanka med mat och motion jag trivs med. Har en bit kvar på min viktresa men tack vare Slanka och motion vet jag att jag kommer dit. Jag har kontakt med Anna via Facebook och telefon vid behov samt funnit bra stöd i Slankas slutna grupp på Facebook.

Jag har lovat mig själv att aldrig mer ska jag bli överviktig för JAG ÄR JÄTTEVIKTIG!

Teresia Holmlund

<-- 4252 -->