Jag har hittat tillbaka till mig själv! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Jag har hittat tillbaka till mig själv!

Från det jag var 5 år så gick min viktkurva uppåt.

Som mest visade vågen strax över 100 kg och jag började få ont i knän och rygg.

Gav mig själv i 31-års-födelsedagspresent att gå ner till en vikt som inte innebar någon hälsofara eller fysiska problem. Idag 7 månader senare har jag gått ner drygt 6 klädstorlekar och den vikten har hållit sen dess.

Denna gång var jag mentalt förberedd att lyckas med min viktminskning och jag ville ha en rivstart!
Började med Slanka Maxi och under 5 veckor och tappade jag mer än tre klädstorlekar under den korta perioden. Efter denna inspirerande start valde jag att gå på Slanka Kombi och tappade ytterligare tre storlekar.

Det positiva med Slanka är enkelheten. Det är så enkelt för mig att byta ut en eller flera måltider när det finns ett behov av det.

Idag skippar jag helt godis, kaffebröd/vitt bröd, undviker socker och feta mjölkprodukter. Istället väljer jag att äta mycket från växtriket, Medelhavskost och bra vardagsmotion. Jag har lyckats hålla vikten tack vara en omläggning av min kost och med hjälp av Slankas fantastiskt goda och välsmakande produkter.

Jag är så tacksam att ha provat Slankas viktminskningsprodukter och jag rekommenderar dem starkt till alla andra som vill gå ner i vikt – stort som smått. Jag har tack vare viktminskningen blivit gladare, piggare och mer social. Det är så skönt att inte behöva känna sig stor och otymplig vid olika sammanhang. Vidare har det blivit mycket roligare att handla kläder och göra sig fin inför en fest etc.

Catarina Ceder, Hägersten

<-- 1622 -->