Kan andra kan jag! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Kan andra kan jag!

Ronya

Jag bestämde mig i början på februari att jag ville ha en förändring. Jag var slö, lat och en tråkig, trött mamma. Jag startade på 95 kg.
En vikt som för mig är helt oacceptabel, men ändå hade jag hamnat där. Jag skämdes och förnekade länge men kände att nu ska jag förändras.

Kan andra kan jag! Jag hade hört talas om Slanka och tog kontakt med min Slanka-coach Annika Nymark, Roslagens Vikt och Hälsa i Norrtälje.

Annika stöttade mig från första stund och har stor del i att jag lyckats gå ner i vikt.

Ännu är jag inte klar med min viktresa men jag har kommit en bra bit på väg. Dags datum, fem månader senare, har jag minskat nästan fyra klädstorlekar! Under sommaren har jag hållit min vikt .

Nu har jag startat på Slanka Maxi igen, med fokus att nå min målvikt som är -13 kg till.

Att få den där kickstarten man får med Slanka gjorde att jag aldrig gav upp! Jag gav mig sjutton på att jag skulle gå ner i vikt – och neråt är jag på väg.

Ett stort plus är att även min astma har blivit mycket bättre. Jag orkar mycket mer och jag är mycket gladare. Femman på spåret är inte längre en omöjlighet, nu försöker jag istället förbättra min tid för varje gång jag tar mig ut och springer.

Så tack Annika och Slanka, nu ska resten av övervikten bort!

Ronya Harnebäck, Norrtälje

<-- 3092 -->