Min främsta drivkraft har varit FÅFÄNGA - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Jag blev som ung på nytt!

Jag var inte den jag ville vara längre. Jag ville vara smal och kunna klä mig som en riktig dandy, som jag gjorde i ungdomen.

Tanken på att göra något åt min vikt och mitt utseende hade väl – med varierande intensitet – grott i mig sedan kroppen började förändras i dryga 30-årsåldern. Men ”livet” kom hela tiden emellan. En förväntat arbetsam förändring av mitt levnadssätt sköts hela tiden på framtiden.

Från att ha storlek C 46 – 48 i ungdomsåren – med 80-82 cm i midjemått, närmade jag mig nu 100 cm runt midjan.

I mogen ålder och inspirerad av min arbetskamrat som nått anmärkningsvärda resultat kom jag äntligen till skott. Han pushade mig ganska handfast ner till Viktklubben på Bergsunds strand, där jag blev inskriven och en första ”tre-påsars-Slanka-Maxi” inhandlades och påbörjades.

Men nu hade jag bestämt mig – och när jag väl bestämt något är min envishet orubblig!

Belöningen i form av påtagliga resultat kom snabbt och gjorde att hela processen kändes lätt och att jag uppmuntrades till att sätta upp nya mål – mål som jag tidigare bedömt som omöjliga att uppnå.

Min främsta drivkraft har varit FÅFÄNGA – att i mina ögon få se snygg ut och klä mig i min ungdoms eleganta kläder (som på grund av minimalt slitage fanns bevarade i utmärkt skick).

Resultat precis efter ett år:  Jag kan ha kavajer från 1968/70 och min måttsydda kostym från 1975 (80 cm midja) och mycket annat. Det har nu blivit roligt med kläder igen och att handla nytt och verkligen excellera i dandyns sköna konstart.

Har inte vägt mig på hela tiden utan bedömt det hela utifrån hur mina ungdoms kläder passar – vilket innebär cirka många kg i vikt och drygt minus 20 cm runt midjan.

Så här gjorde jag: Slanka Maxi i sex veckor. Därefter under ung fyra månader varvade jag tre veckor med Slanka Kombi 2-3 Slanka-påsar + lunch och 3 veckor med Slanka Maxi.
Efter det tre veckor med frukost, lunch + 1 Slanka till kvällen. Därefter i fyra månader 2 Slanka + lunch i regel sallader med protein av olika slag.
Sedan dess äter jag bra och sund frukost och lunch +1 Slanka – vilket säkert kommer att fortgå ett bra tag till. Erfarenheterna i livet har lärt mig betydelsen av ihärdighet och principfasthet!

Det bästa med SLANKA och lågkaloridiet: För mig är det självklart att en framgångsrik viktminskning måste bygga på att man minskar sitt kaloriintag och ökar sin förbrukning – så att kroppen börjar använda sig av och förbrukar sina energidepåer.
Slanka-metoden är ju en radikal metod för detta (särskilt i ”max-läge”) och leder till snabba resultat, utan att kroppens behov av livsviktiga näringsämnen äventyras. Hungrig behöver man inte vara – det finns gott om mat från tidigare försyndelser i livet. Att få se fram mot en god måltid – kan vara ett mål och en belöning i sig att se fram emot.

Den framgång som nås kan vara en uppmuntran i sig och leder – i mitt fall – till viljan att sätta upp nya mål.

För att vidmakthålla det som uppnåtts har det vara viktigt för mig att hitta belöningar – värden/intressen som gör att det nya ”smala livet” känns överlägset – i mitt fall att få vara ”stans dandy” med all den uppmärksamhet som det för med sig. Som bieffekt har jag upptäckt att jag nog aldrig mått så bra som jag gör nu och som jag gjort under mitt viktminskningsår!

Torbjörn Hallström, Johanneshov

<-- 1238 -->