Min självkänsla har kommit tillbaka - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Min självkänsla har kommit tillbaka

Louise Hopkins

Jag har alltid haft svårt att veta hur man ska äta rätt. Ända sedan jag var liten har jag ätit för få måltider och aldrig på regelbundna tider.
Mina sambo-kilona hade smugit på mig sakta men säkert.
Fick kontakt med Lena Villaume och började mitt slanka liv.

När jag väntade min andra son struntade jag helt i vad jag åt, och märkte alldeles försent att dessa kilon skulle bli svåra att gå ner.
Jag gick upp 30 kg och mådde absolut inte bra, varken fysiskt eller psykiskt. Blodtrycket var alldeles för högt även efter bebisen kommit.

Vågen visade på tok för mycket till mina 161cm. Midjemåttet 120 cm.

När jag slutade amma började jag med Slanka och deras goda smaker. Jag beställde 4 kartonger och tänkte att nu kör vi!
Jag började Slanka Maxi och har kört Slanka Kombi i perioder och försökt motionera så mycket som jag kunnat. Mest vardagsmotion i form av promenader.

På mindre än 2 år har jag gått ner nästan 7 klädstorlekar!  Och idag mäter jag 84 cm runt midjan. Istället för promenader springer jag nu istället 5 km/dag. Något jag aldrig trodde jag skulle klara.
Min självkänsla har kommit tillbaka och det är en härlig känsla att kunna köpa kläder i strl 38/40. Att se sig i spegeln och känna sig nöjd. Det är jag nu.

Så glad att jag kom i kontakt med Lena och Slanka som under den här tiden varit enormt stöd för mig fast jag bor långt upp i norr. Ca 50 mil från Stockholm. Undrade jag något behövde jag aldrig tveka, Lena hade alltid svar på mina frågor.

Jag tvivlar inte på att jag inte kan hålla min vikt. Jag har alltid Slanka i skafferiet.

Louise Hopkins, Sollefteå

<-- 1682 -->