Min viktresa - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Inget känns jobbigt längre!

Jenny, Före och efter Slanka

Jag är en pigg tjej på 36 år som alltid varit över viktig i hela mitt vuxna liv. Jag har försökt att gå ner i vikt med många olika dieter utan att lyckas.

När vi blev bjudna på bröllop i somras fick jag en panikkänsla i kroppen att jag kan aldrig lyckas bli fin med denna vikt jag hade.

Dagen efter fick vi lokaltidningen Helsingborg och jag såg en annons från SlankaShopen där, min första tanke var att varför skulle jag lyckas med det när jag inte lyckats med något annat.

Jag bestämde i alla fall mig för att jag måste prova och med endast 4 veckor kvar innan bröllopet så var det hög tid. Jag gick på SLANKA Maxi med 3 påsar om dagen och förväntade mig att det skulle vara jobbigt men döm om min förvåning när det gick otroligt bra och kände inget jobb alls och höll mig mätt hela dagen.

Med stor glädje vägde jag mig efter en vecka och hade rasat i vikt, fortsatte och hade lyckats gå ner innan bröllopet.

När det nu var så lätt och det viktigaste av allt så gott så fortsatte jag med 6 veckor till och har lyckats gå ner ytterligare en hel del.

Jag började min resa på otroliga 90 kg till mina endast 167 cm men har nu kommit ner till en vikt som varit en dröm för mig i många år och det är 65 kg.

Nu är jag en tjej, fru och otroligt glad mamma med enorm energi och inget känns jobbigt längre.

Jenny

<-- 1193 -->