Mina nya vanor är min nya livsstil! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Mina nya vanor är min nya livsstil!

Före och efter Slanka, Emmy

Jag har under min tonårstid alltid varit smal, men efter gymnasiet flyttade jag ihop med min första pojkvän och jag kan verkligen säga att jag hamnade i sambofällan. Det var inte alls lika motiverande att gå till gymmet när pojkvännen låg hemma, då var det mycket mysigare att köpa hem godis och pizza och ha myskväll framför tvn. Helgerna ägnades åt lååånga frukostar innehållande vitt bröd, marmelad och oboy och sedan ännu mer godsaker och filmtittande. 1 år senare hade jag gått upp 9 kg.

Några månader senare tog förhållandet abrupt slut och jag väcktes då ur min bubbla! Jag var 20, och i mina bästa år, nu var det dags att rycka upp mig! Min mamma tipsade mig då om Slanka som hade hjälpt henne enormt att tappa oönskade kilon.

Samma dag åkte jag till Lena Villaume och Slanka Viktklubben och hon berättade mer om produkten och hur den fungerar. När jag gick därifrån var jag jättepeppad och redan dagen efter började jag med Slanka Maxi! Och visst var första dagarna lite tuffa då man kände sig lite trött och hungrig men jag var ju så otroligt peppad så det var inga problem. Efter några dagar kom jag in i ketosen och då var tröttheten och hungerkänslorna som bortblåsta! Jag kommer ihåg att jag vaknade vid 5-6 på morgnarna och var på plats på jobbet redan vid 7. Mina kollegor var överraskade över att jag var så pigg.
Redan efter en vecka kände jag tydligt hur mina annars så tighta byxor började hänga både här och där. Detta sporrade mig ytterligare att fortsätta även den andra veckan.

Efter två veckor Slanka Maxi följt av två veckors Slanka Kombi hade jag nått min målvikt och det var då dags för mig att börja äta vanlig mat igen. Här måste jag påpeka hur jag tydligt kände hur mina tidigare dåliga vanor brutits. Jag var inte längre sugen på vitt bröd och godis. Det jag istället längtade efter var fräsch mat såsom fisk/ kött och goda sallader!

Nu kom jag igång och tränade, och detta tillsammans med mina nya matvanor gjorde att jag 1 månad senare långt ifrån hade gått upp mina tappade kilon utan istället t o m hade gått ned 1 kg till! Nu har jag bestämt mig. Mina nya vanor är min nya livsstil!

Emmy, Gustavsberg

<-- 1160 -->