Nu har jag gått ner 20 kg. Så här lite vägde jag inte ens för 5 år sedan! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Nu har jag gått ner 20 kg. Så här lite vägde jag inte ens för 5 år sedan!

Isabelle

Jag är så glad och positiv till Slanka!
Var har denna gudadryck varit i mitt liv? Jag ska absolut fortsätta med Slanka minst 10 kg till.
Startvikten låg på 102-103 kg. För ca en vecka sedan stannade vågen på 83 kg.
Jag har inget mål för en viss siffra (det är bara bonus och motivation) dock ett mål som får mig mer levande och nöjd över den glada person jag är idag!

Detta har även ändrat min syn på styrketräning. Aldrig att jag tidigare skulle hålla på med det. Så tråkigt. Jag skulle bara hålla på med zumba och andra danser.

Men tur i oturen så hade actic ett bättre erbjudande… Badkort som ingår i min månadsavgift till ett bra pris.
Jag tänkte “va fan jag kör på” och då bokar jag alla de danser de erbjuder där.
Har ännu inte bokat ett enda danspass! Jag styrketränar och badar två timmar vid varje tillfälle och så ofta jag kan i veckorna. Minst fyra gånger veckan.
Styrketränar? Javisst! Här får jag ju ur mig all frustration och ilska på ett bra sätt. Hur kunde jag tycka illa om detta?

Jag är fast på ett bra sätt. Jag har ångest över att jag inte kan gymma de dagar jag återhämtar kroppen. Eller när den där envisa förkylningen kommer.

Detta passar mig så bra! Att få se resultat innan man tränar är det bästa. Jag är den sort av person, som vill se resultaten helst igår om jag bara tränar.
Väntan är inte min grej! Men nu är jag glad för att vågen går sakta och att det går neråt! I rätt riktning! Jag ser detta på ett helt nytt sätt tack vare Slanka och rådgivningen från Lena på SlankaCentrum!

Jag ska köra på så som jag gör tills jag är i mål och målet är att då att träna och äta normalt. I stället för att köpa snabbmat när jag har ont om tid och är på väg någonstans, så ska jag alltid ha en Slanka i min väska.
Det kommer min kropp att tacka mig för!

Isabelle Karlsson, Kungsbacka

<-- 2646 -->