Nu ska jag lyckas! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Min allergi stoppade mig från viktminskningskurer – tills jag hittade Slanka!

Före och efter Slanka, Helen

Hej, jag heter Helen Nilsson och vill berätta om min otroliga vilja att få bli hälsosam.

Jag är 36 år gammal och har hela mitt vuxna liv pendlat alldeles för mycket upp och ner i vikt. Då jag har mycket diabetes i min släkt och även andra sjukdomar, fick jag plötsligt nog av detta beteende som gjort att jag inte alls mår bra. Jag har tidigare testat andra metoder och visst är det möjligt att gå ner i vikt, men att hålla den har aldrig funkat för mig. Jag fick en fantastisk chans att med en vän börja träna, vi är duktiga på att stötta varann i detta, men jag som inte hade koll på vad min kropp behövde blev hungrigare och större.

Nu eller aldrig, tänkte jag. Jag ville förändra både mitt yttre och mitt inre för att bli hälsosam. Mitt svar på detta var LENA, Hälsobyrån i Östersund. Jag hade tidigare provat på VLCD-produkter, men inte tillåtit mig att gå hela vägen.

Nu hade jag bestämt mig. Jag kontaktade min konsult på Hälsobyrån och kände hur otroligt fast beslutsam jag var denna gång.

NU ska jag lyckas

Har fortfarande den inställningen. Att på en vecka rasa mycket i vikt och ändå vara en pigg och glad medmänniska gav mig en otrolig start.
Har följt programmet samtidigt som jag fortsatt min träning och mått alldeles utmärkt. Jag har känt att det varit viktigt med att allt ska stämma. Jag är heltidsarbetande, mamma, fru och en god vän. Min familj fick med detta också lära sig att vi har sju dagar i veckan men det finns bara en lördag. Vi myser desto mer på denna dag. Nu efter drygt tre månader och ett otroligt stöd av min konsulent, vilken jag kan ringa när som helst, har jag gått ner åtskilliga kilo i vikt, mina värden har vi inte hunnit kolla ännu men jag kan inte tänka mig annat än ett strålande resultat.

Jag är fortfarande lika peppad, ser mig själv i framtiden så som jag faktiskt ser ut och mår idag, psykiskt tar det ett tag att inse att det är mig själv jag ser i spegeln och hon som gått ner tre klädstorlekar det är JAG. Det är inte bara i fantasin denna person finns, henne jag hela tiden sett som ett mål utan det är jag och det är NU.

Jag har lärt mig att ett jämt intag av maten under dagen och hälsosam träning och motion, är vad som gör att jag lyckas.

Jag lever inte för att äta, jag äter för att LEVA och jag mår fantastiskt bra.

Helen Nilsson

<-- 1168 -->