Otroliga resultat -31 kg! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Otroliga resultat -31 kg!

Nooshin

Depression och ensamhet gjorde att jag började tröstäta, 64 kg vägde jag 2010 gick upp till 74 kg.  Jag hade svårt att sova och började äta på nätterna. I början av 2012 hade jag gått upp till 92 kg och kände mig gammal.

Under en resa till Göteborg träffade jag Slanka HälsoCenter och Sheri, hon gav mig rådet att börja på Slanka Maxi dieten några veckor och hålla kontakt för stöd.

Jag vill inte, jag kan inte, sa jag. Men att både Sheri och hennes syster hade använt Slanka, Sheri hade på otroligt kort tid gått ner 13 kg och hennes syster en storlek, övertygade mig.

Jag började på Slanka Maxi och såg resultat redan efter några dagar! Varje morgon kunde jag känna förändringar i kroppen. Efter 3 veckor hade jag gått ner två storlekar i kläder. Då började jag med Slanka Kombi och åt 3 Slanka och också en mindre måltid varje dag.

Otroliga resultat – jag gick ner till 65 kg och kände igen mig själv. Då rekommenderade Slanka HälsoCenter mig att gå över på 5:2 metoden, med att äta vanlig bra mat 5 dagar och 2 dagar med bara Slanka Maxi (3 Slanka/dag) i veckan.

Jag väger nu otroliga 61 kg. Kan springa och dansa, sover bra, mår bra, inga depressioner längre. Alla mina kläder sitter perfekt!
Varmt tack till Sheri och Slanka HälsoCenter! Utan Slanka och stöd, hade jag inte klarat denna resan.

Nooshin Ghaderi 34 år
Bosatt i Norge

<-- 3806 -->