Slanka räddade mitt liv - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Slanka räddade mitt liv

Asal

Mitt namn är Asal Palizoni och är 35 år gammal. Jag led av fetma i 10 år. Under alla dessa år har jag försökt med alla möjliga dieter att gå ner i vikt men jag misslyckades varje gång. Detta led till svår depression. Jag fick problem med mina knän och även ryggbesvär.

Jag hade inget självtroende kvar och var osäker på mig själv hela tiden

Mitt liv räddades när jag träffade Sheri.

Jag fick höra hur bra Slanka är och hur den hjälpt att ändra många människors liv till det bättre och hälsosammare. Jag hade svårt att tro på detta och inte förrän jag bestämde mig för att prova själv, förstod jag hur lätt det var att använda Slanka.

Jag gick ner ungefär två storlekar i kläder på 3 veckor med Slanka Maxi, vilket var en riktigt bra start. Sedan gick jag yttligare ner 23 kg inom ett halvår med Slanka Kombi. Jag älskar Slanka. Tack vare min coach Sheri och hennes hjälp hela vägen har jag idag min idealvikt och är stolt över mig själv.

Fantastiskt är att jag nu har samma klädstorlek på överdel och underdel, det har jag inte kunnat ha sen tonåren, det trodde inte jag var möjligt igen. På mig fungerade Slanka på hela kroppen, fett försvann överallt.

Enligt mina vänner ser jag dessutom 10 år yngre ut nu. Jag har inga besvär längre, mår bra och både självkänslan och självförtroendet är på topp. Slanka räddade mitt liv och jag tackar framförallt Sheri som har varit mitt stora stöd hela vägen.

Asal

<-- 4324 -->