Fick så bra tips av min Slanka-coach! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Fick så bra tips av min Slanka-coach!

Det var i slutet på 2011 jag såg en reklam på TV om Slanka. Funderade på om det kanske kunde vara något för mig. Jag har i många år varit överviktig och mitt ätbeteende eskalerat till något jag inte alls var stolt över. Efter senaste graviditeten kunde jag liksom bara inte sluta äta. Vilket resulterade i att jag mådde dåligt både kroppsligt och psykiskt.

När tanken på att jag skulle börja jobba igen skrämde mig, hur skulle jag orka. Hur skulle jag kunna hjälpa andra människor när allt var så tungt?

Oroade mig för vad jag skulle ha på mig, kunde ju inte gärna komma till jobb i joggingbyxorna och den stora tröjan. Något va tvunget att ske, jag peppade mig själv till att jag ska klara detta nu!!! I slutet januari körde jag och min mamma till Helsingborg och Slankabutiken där. Vi köpte Slanka till en vecka. På plats träffade vi en inspirerande Slanka coach – Marie Lindhe.

Det blev lite olika smaker på milkshakes som jag bestämt mig för att äta till frukost och grönsakssoppa till lunch. Till kvällen blev det kycklingsoppa.
Första veckan gick fint. Självklart var jag lite lite hungrig någon gång men drack vatten och tog en kopp te eller kaffe om suget var för stort.

Från dag ett började jag skriva dagbok, alla mina tankar hur det kändes.

En bok som jag tror har hjälpt mig mycket att komma dit jag är nu. Jag peppade mig själv och fick ut mycket känslor.
I samma bok skrev jag ner mina resultat på vågen. För resultat blev det verkligen!
Efter lite mer än fyra veckor hade jag tappat två storlekar, underbart. Det var då jag vågade berätta för omgivningen och skriva i min blogg om Slanka. Jag skulle klara detta!!
Varje vecka åkte vi och handlade nya Slanka produkter och träffade vår Slanka-coach Marie Lindhe som gav bra tips, råd och uppmuntran. Detta var otroligt viktigt för mig i början. En annan viktig del har varit att jag unnade mig andra saker än mat/godis. Det kunde vara ett doftljus, en härlig filt, en tröja – ja allt möjligt.

Och som ni förstår blev det roligare och roligare det där med kläder.
Innan var kläder lika med ångest. Nu älskar jag att handla kläder, har ofta klänning och känner mig så otroligt fin!!

Mitt liv har blivit gladare, piggare, roligare och mer positivt nu.
Det har tagit ca 7 månader för mig att gå ner 7 klädstorlekar. Första tiden på Slanka Maxi och sen på Kombi.

Jag har gjort en otrolig viktresa, detta med hjälp av Slanka. Men utan min vilja och beslutsamhet skulle det inte ha lyckats. Nu förespråkar jag Slanka till alla som vill höra. Det har varit fantastiskt och är underbart att se sig i spegeln och stanna till och undra var är resten, innan hjärnan vant sig att där är ingen resten. Det är så jag ser ut nu och det är så det ska förbli. Att orka mer , att böja sig ,att gå i trappor allt känns så otroligt lätt. Jag tror inte bara det är jag som påverkats av min viktnedgång utan att min omgivning märkt att jag är mer positiv nu. Mina barn har fått en gladare mamma helt enkelt!!

Skulle jag någon gång göra en tatuering ja då lovar jag att det skulle bli Slanka loggan 😉 , så mycket har och betyder det för mig!!

Susanne Rehn

<-- 1541 -->