Underbar känsla att få på mig favoritkläderna igen! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Underbar känsla att få på mig favoritkläderna igen!

Under min uppväxt på en bondgård med rejäl husmanskost fick jag från tonåren problem att hålla vikten. Har provat på de flesta sorters dieter men aldrig lyckats behålla min idealvikt. Tack vare min dotter kom jag i kontakt med Slankas produkter och viktprogram.

Jag började min viktresa med två veckor på Slanka Maxi som jag kombinerade med långpromenader på kvällarna.
Första veckan tappade jag en hel klädstorlek och motivationen blev ännu starkare till att fortsätta.

Efter redan två veckor på Slanka Maxi hade jag tappat mina extrakilon.

Det var en underbar känsla när jag kunde börja plocka fram mina favoritkläder i garderoben igen och vilken härlig kick för självförtroendet.

Idag så väljer jag förutom Slankas produkter att äta ”ren mat” med mycket fisk, grönsaker, frukt, oljor från växtriket. Däremot försöker jag undvika feta mjölkprodukter, godis och vitt mjöl/socker. Utöver dessa kostförändringar är det viktigt att planera in daglig vardagsmotion.

Tack vare den goda smaken upplever jag inte Slanka-livsstilen som någon uppoffring. Jag håller vikten genom att byta ut en eller flera måltider om jag märker att viktkurvan börjar peka åt fel håll. Jag har fått mindre problem med knän och tycker det har blivit ett nöje att handla kläder. Min sömn har också blivit mycket bättre vilket gör att jag känner mig mer utvilad och mindre stressad.

Min favorit milkshake är Slanka Jordgubb – den brukar jag krossa med is i en blender – smaken och konsistensen blir precis som jordgubbsglass- milkshake.

Helena Ceder, Hägersten

<-- 1609 -->