Förvånad över hur snabbt min kropp förändrades! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Förvånad över hur snabbt min kropp förändrades!

Hej hej !

Linda heter jag och är 39 år gammal. För ca 7 år sedan gjorde jag en gastric bypass. Jösses – tänker ni nog nu – en magsäcksförminskning och ändå är hon överviktig! Men tyvärr är det så att de flesta går upp i vikt igen efter en sådan operation.

Själv hade jag en övervikt på ca 10-15 kilo och min kropp kändes ordentligt svullen och plufsig när jag under februari månad fick den chansen att testa på Slanka Maxi för första gången i mitt liv. Tre veckor som gav mig en ny syn på dieter! Blev riktigt förvånad över hur smakrika och goda produkterna faktiskt var och dessutom krämiga och mättande.

3 veckor på Slanka Maxi har varit en utmaning men jag har klarat både Fettisdagen och Alla Hjärtans Dag utan att falla för alla frestelser. Jag är stolt över min prestation och förvånad över hur snabbt min kropp förändrades under dessa 3 veckor. Stöttningen från Slanka-coachen Jeanette har självklart varit en stor hjälp.

Startvikt: 91,5 kg
Slutvikt: 83.1 kg
Total viktminskning: -8,4 kg efter 3 veckor

Mina enkla tips:

  • Första veckan så använde jag mig av Shiratake-nudlar i sopporna som man får äta på Slanka Maxi. Det fyllde ut och jag höll mig mätt längre. Sedan märkte jag att te hjälpte till att hålla sötsuget borta. Så drick massor av te i alla dess smaker.
  • För mig har det varit viktigt med små belöningar under viktresans gång. Efter simningen t ex har jag gjort både hår- och ansiktsmask och njutit av det i bastun på badhuset. Jag har även belönat mig med massor av nya tesmaker och kaffesorter!
  • Det är helt underbart att gå i en liten kaffebutik och lukta sig fram till rätt sorter.
    Men den stora belöningen kommer ju sen då man kommer i alla kläder som man hängt undan för att de inte längre passat. Och visst – ett och annat nytt vårplagg kommer det självklart också att bli!
  • Helgerna har jag klarat genom att helt enkelt bita ihop och tänka bra tankar som peppat mig själv. Tre veckor är ju faktiskt inte så lång tid trotts allt. Men jag har även experimenterat och gjort glass av Slankas shakes, vilket gjort det lite lyxigare på kvällen framför tv:n.
  • Har upptäckt att man kan gå på fest/kalas och vara social utan godsaker och mat. Te, kaffe och vatten duger gott och väl. Det är dock viktigt med förståelse och stöttning från omgivningen och därför bra att berätta för vänner, familj och bekanta att man går på diet och verkligen vill det här.

Har några få kilon kvar att gå ner tills jag är i mål och riktigt nöjd med min vikt, men vet att med hjälp av Slankas produkter så kommer jag snart vara i hamn.
Slanka har inte bara gett mig en sundare och smalare kropp, utan ett helt nytt tänkande när det gäller mat och vad jag stoppar i mig. Jag har blivit piggare, gladare och orkar helt enkelt mer nu när jag gått ner i vikt.

Kram Linda

<-- 9562 -->