Gun gick ner otroliga 12,7 kg på 3 veckor! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Gun gick ner otroliga 12,7 kg på 3 veckor!

Jag hade tappat stinget och kämpade med ledvärk och övervikt i flera år då jag fick chansen att bli Slanka-modell under 3 veckor på Maxi. Du kan läsa om min viktresa i Slanka-bloggen.

Under första veckan tappade jag massor i vikt – hela 6,2 kg – vilket kändes enormt peppande för den fortsatta viktresan. Kontakten med Slanka-coachen var också enormt betydelsefull. Det är viktigt att ha någon som ger peppar, ger positiv energi och mental coachning så man vågar tro på sig själv att man ska klara det. När det (speciellt på helger) känns lite trögt och motigt, så är det bra med stöttning och inspiration.

Under mina 3 veckor på Slanka Maxi såg jag till att dricka mycket vatten och använde mitt gångband flitigt (vilket hunden Oskar också blev lite nyfiken på 🙂 Kvällarna fördrev jag med handarbete som t ex stickning och många koppar te…

Efter 3 Slanka-veckor på Slanka Maxi känner jag mig glad och stolt över mig själv och de resultat jag kämpat mig till:

Startvikt: 93,3 kg
Slutvikt: 80,6 kg
Total viktminskning: 12,7 kg på 3 veckor med Maxi

Jag har inte bara rasat i vikt utan även

  • blivit piggare
  • sover bättre
  • har fått bättre självförtroende
  • har upptäckt en målmedvetenhet hos mig som jag inte visste att jag hade

Den snabba viktnedgången har gjort att jag har blivit mer motiverad än någonsin att ta tag i en livsstilsförändring. Efter intensivveckorna på Slanka Maxi har jag bytt ut potatis/ris/pasta och bröd mot mer grönsaker och satsat på att äta mig mätt på magra proteinkällor. Jag har också blivit nyfiken på Slankas viktminskningsprogram Slanka 5:2 som innebär att 5 dagar i veckan äta vanlig mat (ca1300 kcal/dag) och två dagar i veckan byta ut samtliga 3 vanliga måltider mot 3 Slanka-måltider (500 kcal/dag).

Slutligen vill jag tacka min viktcoach Jeanette Ceder för allt peptalk, tips, råd och hejarop. Jag vill också tacka Slanka för möjligheten att förändra mitt liv som jag fick tack vare att jag blev vald till Slanka-modell. Hoppas att flera har blivit inspirerade att ta chansen och möjligheten till ett lättare och friskare liv med Slanka.

Nu fortsätter jag min viktresa på egen hand och jag vill även säga STORT TACK till Er som följt mig i Slanka-bloggen och på Facebook/Instagram. Se nu till att leva ett bra liv…

Kramar från Gun

<-- 9624 -->