Viktutmaningen 2020
Very Low Calorie Diet

Jag trivs så bra med mig själv – självförtroendet är på topp

En lättare livstil
Nu har jag hittat min nya lättare livsstil och kommer i fortsättningen starta och avsluta dagen med en Slanka-måltid. Det går snabbt och smidigt att blanda till en Slanka och jag sparar inte bara mängder av kalorier utan även tid genom att regelbundet byta ut 5 -10 måltider i veckan mot Slanka. Slanka-måltiderna är också enkla att variera. Sopporna t ex kan man variera i det oändliga med olika grönsaker, kryddor och magra proteinkällor, vilket gör att man inte tröttnar.

Under Viktutmaningen har jag kommit igång med träningen och idag motionerar jag regelbundet – gång varvat med gymträning. Under veckan som gått har jag varit ute varje dag och gått en mil. Ett enkelt och bra sätt att få in vardagsmotionen är att avsätta minst 30 minuter varje dag med någon form av motion. Det finns inga ursäkter utan det handlar om din inställning.

Totalt har jag tappat -16,4 kg på 12 veckor – helt fantastiskt! Jag är piggare och har mer energi än någonsin.

Jag trivs så bra med mig själv – mitt självförtroende är på topp och det är kul att handla kläder!

Jag vill tacka Jeanette, vår coach, som har varit en stöttepelare genom min vikt- och livsstilsresa. Jag vill också tacka Slanka för alla fantastiskt goda shakes, soppor, havremålet och puddingen som håller mig både pigg och mätt. Det har inte varit svårt att hålla sig till viktprogrammet eftersom Slanka smakar så gott. Jag ser alltid fram emot att ta mina Slanka-måltider.

Sist men inte minst så vill jag även tacka alla mina följare på Facebook och Instagram som har hängt med på min resa! Hoppas jag lyckats inspirera er.
Kan jag – så kan även du göra en livsstilsförändring!

Må så gott!

Kram Helen

Helens favorit

Kycklingsoppa

Choklad shake

Jordgubb shake

<-- 301491 -->