Very Low Calorie Diet
 

Helenas fantastiska livsstilsförändring!

“Jag är less på att inte ens orka se mig själv i spegeln och att ständigt känna att man är fel. Vikten har blivit ett hinder för mig både fysiskt och mentalt. Min dröm är inte att bli smal även om det är bonus. Jag vill trivas med mig själv, vara stark, orka och kunna börja arbeta med det jag vill igen.”

 

 ”Jag är i mål -31 kg lättare”

“Helt galet! Men känns helt fantastiskt Allt är möjligt! Det är bara att sätta igång!!”

I slutet av 2:veckan på Slanka MAXI hade Helena minskat totalt -9 kg och -23 cm i midjan. Vilken kickstart!!
Helenas motivation triggades ytterligare när omgivningen började kommentera både viktnedgången och att hon ser gladare ut än på länge.

“Motivationen är på topp! Under första veckorna på Maxi promenerade Helena 30 minuter på lunchen varje dag och tränade på kvällen utan problem.* Helena belönar sig med nya träningskläder vart efter kilona försvinner.

*Råd till dig som väljer MAXI: motion är bra för kroppen oavsett om man går på diet eller ej. Har du ork och energi under ditt viktprogram, så kan du absolut hålla igång med lite fysisk aktivitet. Känn efter vad du orkar – det kan räcka med en promenad eller att du tar vara på alla tillfällen till vardagsmotion (gå i trappor istället för att ta hissen etc).

”Jag har varit på favoritrestaurangen med vänner. Det gick hur bra som helst – för jag har bestämt mig! Tror det är jobbigare för omgivningen än för mig. Kommentarer som: Ja, men en gång gör väl inget…, Men lite grönsaker är väl ingen fara… Jag tror min bestämdhet och min motivation är starkare än någonsin och jag blir inte ens lockad. Jag blir bara mer taggad – jag ska nå mina mål!”

Helenas smarta MAXI-tips: “Spara pengarna som du skulle lagt på utelunch med kollegorna!”

Helenas tips till alla som vill lägga om sin livsstil och ska sätta igång med Slanka Maxi:

”Hitta ditt mål och motivation. Bestäm dig och tveka inte att börja. Hitta nån som kan vara ditt stöd och ta gärna hjälp av en Slanka-coach.  Förbered dig mentalt, och även din omgivning, på att du ska göra det här. Sen bara kör – när du väl är igång och du ser de snabba resultaten så vill du inte sluta!”


Helena har klarat Slanka Viktutmaning galant – 31 kg lättare på bara 12 veckor – och nu fortsätter hon sin viktresa: “Helt fantastiskt! Jag är redo för nästa steg på resan. Det är nu allt börjar. Jag lämnar första delen inte bara lättare utan starkare både mentalt och fysiskt. Även om det har haft sina upp och nedgångar har jag aldrig ångrat mig en sekund. Det har varit värt allt och jag kan varmt rekommendera Slanka till andra.”

Shakes Slanka Deli DIet pulverdiet
När Helena nått sin önskevikt börjar den stora utmaningen – att behålla den uppnådda vikten. Oavsett viktminskningsmetod så måste det till en livsstilsförändring för att inte gå upp i vikt igen. Allt handlar om att balansera det totala intaget. KALORIER IN – KALORIER UT. Slanka BALANS är det effektiva verktyget för viktkontroll.

<-- 14148 -->