Jämför aldrig din viktminskning med andra - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Jämför aldrig din viktminskning med andra

 

Blir du frustrerad när vågen inte visar lika mycket minus som du hoppats på?

Tänk på att en viktminskning aldrig ser likadan ut. Den skiljer sig från person till person och från gång till gång. Det innebär t ex att bara för att du gick ned 2 kg i veckan senast du gick på ditt viktprogram, så innebär det inte att du gör det den här gången. Du har inte gjort något som helst fel om vågen bara visar på -0,3 kg ner denna vecka. Var nöjd med det! Bara att det går neråt är ett jättebra resultat. Det visar att du gör rätt!

Flera faktorer spelar in på viktnedgången, t ex kön, ålder, hormoner, stress, sömn, vattenmängd, träning, mediciner, tarminnehåll m m.

Sätt upp rutiner

Väg dig naken vid samma tid och på samma våg. (Olika vågar kan skilja sig så mycket som +-2 kg.)
Man brukar säga att viktminskning sker trappvis. Det är alltså helt normalt att du kan stå still ett tag på en “viktplatå” för att sedan “droppa ned en nivå”. Ha tålamod! Du är på rätt väg!
Vila därför lugnt i tanken på att du kommer att nå ditt viktmål. Följ de råd som ditt viktprogram med Slanka anger och lita på processen och dig själv.

Tänk långsiktigt

Ha i åtanke att det kanske tagit år att lägga på dig dina extrakilon. Glöm inte att sätta upp delmål och belöna dig med något annat än genom mat och dryck.
Njut här och nu och gläds åt varje kilo du blir av med. Känn in hur din hälsa och ditt välmående blir allt bättre!

 

<-- 308019 -->