Viktutmaningen 2020
Very Low Calorie Diet
Madelein_2
Madeleine

“Ett avsteg avgör inte din framtid, men ditt tankesätt gör det!””

Jag är glad för den bit jag kommit på vägen
I går var jag sen till arbetet. Jag sprang ner till stationen och kände att fötterna under mig inte kändes så tunga som förut. Det var till och med roligt att få upp lite flås. Andningen rev inte så farligt som förut och jag kände mig lycklig! Något har hänt – både i mina tankar och i min fysik. Eftersom jag inte nått mitt idealmål ännu kan jag inte påstå att kläderna sitter exakt som jag vill, men det stör mig inte längre. Jag är glad för den bit jag kommit på vägen. Jag är bara inte framme ännu, tålamod Madeleine!

Lägg rätt tankar i fokus
Det viktigaste är att lägga rätt tankar i fokus. Snart närmar sig julen, men detta år ska jag inte ta den extra pepparkakan i fikarummet eller ta det där extra julgodiset som läggs fram. Att planera sin vardag och sätta veckovisa mål är bra.

Mitt eget råd till dig som vill gå ner i vikt: Bestäm dig för en dag när du ska sätta igång. Inga ursäkter eller bortförklaringar! När du bevisat för dig själv att du verkligen kan, blir det lättare att fullfölja.

Halkar du in i gamla vanor så upp på banan igen. Ett avsteg avgör inte din framtid, men ditt tankesätt gör det.

Jag har insett att allt du gör och allt du ser påverkas av hur du tänker. Låt inte det yttre bestämma hur du mår: vädret, kollegorna, vågen, nej!  Du har kraften att välja hur du vill må genom din tanke. Misslyckas du någon dag och vågen visar uppåt så definiera inte dig själv som ”personen som misslyckas”. Dagen är inte förstörd!  Du har en vision. Se dig själv vid målet – det må ta tid men du ska dit!

Har du definierat dig som tjock och misslyckad, kommer inget nyårslöfte att ändra på detta. Du kommer förr eller senare att falla tillbaka till gamla vanor. Därför är det oerhört viktigt att träna sina tankar – att visualisera – vem du egentligen är och vill vara.

Fokusera på målet och tänk positivt oavsett om det går upp eller ner!
Jag har lovat mig själv att lära mig nya saker och inte vara orolig för misslyckanden. Det enda sättet man kan misslyckas är att inte ens våga prova.

Idag har jag gått ner till den viktnivån där jag befann mig för några år sedan. Det som gör skillnad idag är att oavsett om det går upp eller ner ska jag fokusera på mitt mål och tänka positivt.

Hälsningar

Madeleine

Madeleines favoriter

Havremål

Slanka Deli Diet Vanilj shake

Vanilj shake

Kycklingsoppa

<-- 318103 -->