När vi ger bröllopslöftet är vi i vårt livs bästa form - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

När vi ger bröllopslöftet är vi i vårt livs bästa form

MARIA

Hej alla!
Maria heter jag, 37 år och småbarnsmamma. Jag är civilekonom och har precis gått ner till deltid för att få lite mer balans i vardagslivet och mer tid med barnen. Efter två täta graviditeter med stor viktuppgång gick jag först ner samtliga kilon. Dock följde en stressig period med låg energi och plötsligt hade jag gått upp över 10 kilo. Startvikten var 84 kg till mina 168 cm. Mitt slutmål är att väga 68 kg som innan graviditeterna.

Mitt mål med 3 veckor på Slanka Maxi var att få en ordentlig kickstart till en piggare vardag och ett positivt tänkande. Jag gjorde dessa 3 veckor tillsammans med min sambo Mattias. Vi är förlovade och vill gifta oss innan 15 september i år, då har vi varit tillsammans i 6 år. Jag hade turen i höstas att hitta flera fina bröllopsklänningar på auktion. Innan Slanka Maxi kom inte i någon av dem, men att de hängde där i garderoben gav mig ännu mer motivation till att faktiskt klara av detta.

Efter tre veckor på Slanka maxi visade vågen följande:
Startvikt: 84,0 kg, sl
Slutvikt 76,5 kg,
Total viktnedgång: – 7,5 kg.
Midjemått: från 101 cm till 81,5 cm = – 19,5 cm.

Ingenting slår ju vecka 1, då naturligtvis vätskan försvinner och ger skjuts neråt på vågen, även känslan av att slippa vakna svullen av massa mat i magen. Efter en ganska trög 2:a vecka med förkylning och jämfört mot min förväntan en ganska liten viktminskning, tog viktnedgången fart till vecka 3, då vågen ändå visade minus 2 hela kilon. Min totala viktnedgång på -7,5 kg under dessa 3 veckor känner jag mig nöjd med. Främst är jag nöjd med midjemåttet, på – 20 cm. Det känns rejält på kläderna 🙂

Jag har inte rört mig särskilt mycket under dessa veckor, snarare mindre än vanligt p g a sjukdom och det sämsta vädret i mars månad på länge 🙁

Under upptrappningen så är fysisk aktivitet en del av planen. Mitt mål är att gå ner ytterligare 8 kilo till vårt bröllop senare i september. Mina 4 bröllopsklänningar har faktiskt prövat! 3 av 4 passade och det gjorde de inte för 3 veckor sen! Den fjärde klänningen kommer också passa, det behövs bara några kilo till där:)

I närtid har också hela familjen en utlandsresa bokad, vi åker i slutet av april. Det är också en sporre till att fortsätta viktnedgången utan utsvävningar.

Sammanfattningsvis har dessa 3 veckor på Slanka Maxi varit enklare än jag trodde de skulle bli. Hungern har inte varit något problem. Snarare har saknaden av mat som en umgängesaktivitet varit värre, som fredagsmys, lördagsgodis, söndagsfika mm.

Kram från Maria

MATTIAS

Hejsan,
Mattias heter jag och jag tycker det ska bli roligt att testa 3 veckor på Slanka Maxi tillsammans med min sambo Maria. Jag jobbar som montör och har en arbetsskada som begränsar mig, både gällande jobb och vardag med träning och motivation.

Jag har världens bästa barn,2 tjejer och 2 killar som ger en guldkant på tillvaron.

Målet med denna viktresa är att när jag och Maria ger varandra våra bröllopslöften är vi i vårt livs bästa form. Startvikten var 86,2 kg till mina 180cm och min målvikt är 75kg.

Efter 3 veckor med Slanka Maxi är mina tankar om dessa veckor:
Denna snabba viktresa har fått mig till att tänka till på vad jag stoppar i mig och fått mig att bli piggare och smidigare. Jag är väldigt nöjd med mitt resultat eftersom jag inte riktigt trodde jag skulle gå ner så mycket.Jag tänker fortsätta med Slanka Kombi och att ersätta dagens 3 mål/dag med Slankas shakes (troligen med smak av choklad eller jordgubb) och lägga till en mindre måltid på ca 600 kcal.

Nu börjar oxå vår utlandsresa närma sig 🙂 Det kommer bli skönt att gå där på stranden och slippa tänka på att man har några kilo övervikt.

Resultat efter 3 veckor på Slanka Maxi:
Startvikt: 86,2 kg
Slutvikt: 76,7 kg
Total viktnedgång på 3 veckor: -9,5 kg
Wow!

Jag kan absolut rekommendera Slanka om man har bestämt sig för att bli smal på ett enkelt sätt. Har man bestämt sig så kommer det garanterat ge resultat.

Tack för mig och lycka till alla som gör denna resa.
/Mattias

<-- 9486 -->