Nu Svävar jag - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Nu svävar jag fram!

Anette har tappat hela 22 kg på bara 12 veckor!

 

Anette har tappat hela 22 kg på bara 12 veckor – WOW!

Det är drygt 4 säckar potatis!!! Långt över hennes förväntan!

Före-bild: Här är Anette vid starten där hon bär på 22 tunga extrakilon!

Anettes motivation och kämparglöd har varit på topp sedan start och hennes otroliga ork och energi har bara ökat i takt med varje kilo hon tappat!  

Anette bor i Hjo – en vacker liten stad intill Vättern i Västergötland.

Hon är inne i en stressigt period av sitt liv – förutom hem, familj och jobb och så åker hon regelbundet till Umeå för studier.

Tur att Slanka-dieten är så enkel. Man slipper krångliga matscheman – 3 Slanka/dag – that’s it! Det har varit praktiskt och funkat jättebra att ha med Slanka shakes på resorna till Umeå!

Anette har inte bara rensat i rabatten utan även i klädgarderoben – att komma i kläder som man sparat länge ger en fantastisk kick för motivationen!

Nu siktar hon på att tappa ytterligare -14 kg under våren/sommaren!

Vi önskar Anette varmt lycka till! Anette är verkligen värd en ros för sina fantastiska prestationer!

Vår coach Jeanette kommer att följa Anette ytterligare flera månader för att stötta på den fortsatta resan. Den stora utmaningen börjar först när det är dags att behålla den uppnådda vikten.

Oavsett viktminskningsmetod/-diet så måste det till en livsstilsförändring för att inte gå upp i vikt igen. Allt handlar om KALORIER IN – KALORIER UT. Går man tillbaka till gamla vanor går man självklart upp i vikt igen.

<-- 12578 -->